suan vps giriş yapamıyorum. yapamayan baska kişilerde var mı acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç haftadır kullandığım bir firsattan söz etmek istiyorum. Site için tıklayın: https://vcloudservice.vmware.com/
Bir kaç ayrıntı: Firma 3 aylık deneme sürümü vermekte. vps alabilmeniz için hesabınızı 2 ayrı çeşitte onaylamalısınız (telefon,email)
Arkadaşlar ücretsiz email ile onaylanmıyor malesef(hotmail,gmail) email ile onaylayabilmeniz için site adresiniz ile mail açmalısınız örneğin [email protected]ı gibibu adımı yaptıkdan sonra telefon onayına geçiyor sıra telefonuza bir kod geliyor vs vs. Daha sonrası kolay vps yi oluşturma aşaması var ama yapamayan arkadaşlar olursa buraya eklerim nasıl yapması gerektiğini. Şuanda internetim çok kötü durumda buraya zor girdim o yüzden devamını anlatamıyorum
NOT: Arkadaşlar vps ücretsiz olduğu için fazla bir şey beklemeyin.
Bir teşekkürü çok görmeyin bu kardeşinize...
Arkadaşlar ilk defa vps kullanıyorum yanlışım hatam varsa kusura bakmayın. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
Kısa ve öz resimli bir anlatımda benim katkım olsun.
Bu arada toplu video indirme programı bilen varsa link verirse sevinirim.
1) Kurulum ayarları
![]()
2) Run Console olan bölüm. Eklentiyi kurduktan sonra aktif oluyor görüntüsü vb.
![]()
3) Administrator şifresinin olduğu bölüm
![]()
4) İnternet explorer ayarlarından indirme eklentisini aktif etmek. Daha sonra flaş player vb kurup chrome yada firefox ta kurabilirsiniz.
![]()
5) İnternet Explorerde sıra ile değiştirilmesi gerekenler. Active edeceğimiz bölüm.
![]()
6) Uzaktan bağlantı ayarları için yapılması gerekenler. Sol alttan Server Manager e tıklıyoruz.
![]()
7) Uzaktan bağlantı ayarları 1
![]()
8) Uzaktan bağlantı ayarları 2
![]()
9) Hız Testi
![]()
10) İdm ile indirme hızı
![]()
Kullanan arkadaşlar konuya yazarlarsa diğer arkadaşlar için referans olmuş olurlar.
Mail Adresi olmayan arkadaşlar "TUTKU.COM" adresinden mail alabilirler.
VİDEOLU ANLATIM: TIKLA
Not: Video, hesap girişi yapıldıkdan sonraki adımları içermektedir.
Nasıl üye olacağız buraya ?
firma artık ücretsiz vermeyi bıraktı.
teşekkürler
iyiymiş bu ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.