3. Büyük Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Yeni Projemi yazmaya başladım arkadaşlar.

Bu projede her zaman olduğu gibi yine herşey otomatik yürüyecek.

Siz çekilmesini istediğiniz bir kanal linkini veya videoların linklerini yapıştıracaksınız. Sistem 1 ile 2 gün arasında o kişiye teslim edilecek kanalın linkini göstericek. Kanalı en erken 7. gününe girdiğinde satın alabilecek. En geç 20. gününde satın alabilecek. 21. gününe geldiğinde hala satın alınmamış olursa kanal o kanal artık benim olmuş olucaktır.

1 kanala minumum 50 video maksimum 300 video atabileceksiniz. Video uzunluklarının önemi yok.

%90 ünlem geçme garantisi verilecek. Eşleşen veya telif garantisi verilmeyecek. Kanal başı satış fiyatı 7 tl olucaktır. (Eğer olduki kişi aldı aynı gün iadeyi %100 yapabilecek. Yani iade et butonuna bastığında sistem kredi olarak o kişiye tutarı hesabına ekleyecek. Daha sonraki günlerde iade v.s. imkanı olmayacak.)

Bu sistemle kanalı açıyorum 2 günde kapanıyor, kanal açıyorum video yüklüyorum kanal kapanıyor dertlerine son vericek.

Ortalama çıkış tarihi 20 ekim yani videoyap 2 yaşına bastığı tarihtir.

Not 1) Kanalları kanalalsat.com dan otomatik olarak satın alıcaktır. (Kapanma oranı o anda en düşük ve mevcut kanalı olan kişiden.)
Not 2) Yüklemeleri siz hiç bilmeyeceksiniz fakat videoyap.com bünyesi altından yapacaktır. Videoyap içerisinde kanal çekme olarak 7-8 bot mevcut. o sitelerden kanal çekilebilecek. link olarak girerek çektirmek isteyenler ise 112 tane bot mevcut onlardan istedekileri linkleri girebilecekler.

Testte yer almak isteyenler: (Test içerisinde kanal başı 5 tl olucak)
minn**** = 200 Kanal
Al*** = 100 Kanal
Hdl** = 50 Kanal

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden, yeni başlayan arkadaşlara güzel bir kolaylık olur

tekrar okuyacam tam bir şey anlayamadım :) hayırlı olsun
edit: bizim istediğimiz bir kanal linki olacak siz yeni bir kanala onu kopyalayıp bize 7 TL'ye mi satacaksınız doğru mu anladım?

Telefondan yazıyorum arkadaşlar, konuyuda o şekilde açtım. Anlatım bozuklukları olmuş olabilir.

7 tlyi kanalı gördükten ve 1 hafta süreyi doldurduktan sonra siz satın alabileceksiniz. Satın almakdan vazgeçebilecrksiniz. Yani kanalı gördünüz ama kararınız değişti. Hiç dert değil kanal benim olmuş olucak. Bir kanal 2 farklı üye tarafından asla çekilemeyecek. Bir üye ancak birden çok kopya aynı kanalı çekebilecek. Kısmen kapanmayan video yüklü kanal satışı olmuş olucak.

ne yani, siz bizim kategorimizi öğreneceksiniz ozaman bu durumda

Hocam peki olduda kanal kapandı bir şekilde bellimi olur yt bu.Yahut çektiğimiz adam geldi bize telif attı flag attı bir şekilde gitti kanal o zaman ne olacak ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu tür şeylerin güvenilir kişiler tarafından yapılması ayrı bir güzellik katıyor,hayırlı olsun

kapanmayan kanal garantili, 300 para ışığı yanan video (ünlem olmama) garantisi varsa kesin alırım.

Telefondan yazıyorum arkadaşlar, konuyuda o şekilde açtım. Anlatım bozuklukları olmuş olabilir.

7 tlyi kanalı gördükten ve 1 hafta süreyi doldurduktan sonra siz satın alabileceksiniz. Satın almakdan vazgeçebilecrksiniz. Yani kanalı gördünüz ama kararınız değişti. Hiç dert değil kanal benim olmuş olucak. Bir kanal 2 farklı üye tarafından asla çekilemeyecek. Bir üye ancak birden çok kopya aynı kanalı çekebilecek. Kısmen kapanmayan video yüklü kanal satışı olmuş olucak.

Sadece ytdenmi video çekilecek harici sitelerden yada direk mp4 link falan versekte kanala eklenecekmi?

bu arada video süresi önemli değil demişsiniz ama boyut sınırı falan olacakmı?

sistemden kısaca anladığım
kanal açmaya uğraşıp bunda içerik denemesi yapmak yerine sizin sisteme videoları ekleyeceğiz kanal açılacak bi süre sonra kanalın durumunu görebileceğiniz ona göre satın alıp almamak bize kalmış olacak doğrumudur?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri