Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet süper bir proje sabırsızlıkla bekliyorum .. :=)
Hayırlıolsun yine güzel bir preje..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
İlk siparişleri birazdan geçiyorum, hayırlısıyla deneyelim.
şimdi bazı sorularım var hocam;
1) Sistem ünlem geçip kanalları para kazanmaları açık şekilde mi bize teslim edecek ? Ünlemleri,3. tarafları, dünya engeli vs temizleyecek mi ?
2) Video sonuna %yüzde kaç süre ekleyeceğini biz seçemiyoruz sanırım, ünlemi nasıl geçecek ?
3) Çekilecek her kanalda en az 50 video istiyor, hazırlanacak kanalda toplam 50 video sınırı olsa daha iyi olur, mesela 35 videoluk çok güzel kanalları çekemiyoruz hocam
4) Testte kanallar 5 TL değilmiydi, 7 den hesaplıyor hocam.
5) 1 kanala kaç dünya engeli geldiğini görebilmemiz lazım, çünkü 3-5 dünya engeli yiyen kanal para kazanmaları götürebiliyor sicile işlemese dahi.
6) Sistemin satın aldığı bütün kanallar +15 dk onaylı değil mi ? Çünkü uzun video yüklediğimizde sorun olmasın.
Teşekkürler. Yine bomba sistem yazmışsın.
7 bomba kanal sipariş verdim, sağ salim yüksek $ yanmalı kapanmayan şekilde sunarsa efsane olacak. Kredi yükleyip siparişlerim devam edecek.
Cok guzel sistem basarilar
proxje super umarım testlerde istenen başarı sağlanır
banada test verebilirsen denerim![]()
Asil bana test verilmesi lazim
mobil mesaj
20 gun kalmis sabirsizlikla bekliyorum
Tost makinasından zor şartlar altında gönderildi.
---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------
Bende tester olmak isterim bos yer varmi
Tost makinasından zor şartlar altında gönderildi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Test aşamasında kredi yüklenmiyor mu, kredi işlemedi 50 TL çekti paypaldan, PM vs attım hocam.
Edit: Tamamdır, düzeltilmiş teşekkürler
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Cevaplar için teşekkürler, test aşamasında aklıma takılanları yazayım ki geliştirelim sistemi hocam;
1) Siparişleri geçtikten ne kadar sonra videoları atmaya başlar, 5-6 saat geçmesine rağmen siparişlerim henüz hareketlilik olmadı. Örneğin çekilecek kanalımı girdim siparişi verdim, ancak videoları çekene kadar karşı kanal kapandı, videoları gizliye aldı vs. o zaman siparişin durumu ne olacak ? 1 kanal siparişi verme alanımızı kapladığı için bu önemli.
2) Benim siparişlerimin hepsi uzun videolar ama +15 Onaysız kanallar ekledi siparişlerime şimdi ne olacak, videoları atmaya başlamadıysa sipariş iptal etme alanı gibi birşey mi olsa ?
3) Hocam %50 süre ekleme ile %99 ünlem geçiyor zaten videoyap bana göre %60 biraz fazla olmuş, videoyapta %50 ile full $ yakıyorum ben çoğu kategoride. Uzun videolar çalışanlar için %60 videoları çok aşırı uzatır. %50 en iyisi bana göre.
teşekkürler.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Karşılaşabileceğimiz her olasılığı durumu düşünüyorum, iyi değil mi
Şuan 10 sipariş verdim 9 tanesine onaysız kanal verdi iptal edersen iyi olur. Peki yeni uzun videolu kanal siparişi vermiyim mi iptalden sonra ? İstersen satın aldığı onaysız mailleri sil öyle vereyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.