3. Büyük Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma

Tokenli kanalları sistem otomatik alıyorsa ben biraz buna yöneleyeyim.

Kanalalsattan payners :D

youtube ile ugrasmam ama bu arkadaşın yaptığı projeler hoşuma gitti gerçekten emek isteyen şeyler herkez kodlamayı basit zanneder ama okadarda kolay bir işlem değil destek amaçlı bende 2 kanal alıp projenin test aşamasında yer almak istiyorum

Bugün başlıyor mu test, hadi hayırlısı

Merhaba Arkadaşlar,

Test işlemini yapacak 3 arkadaşa pm ile site adresini gönderdim.

Hem 1 hafta boyunca sistem test edilmiş olucaktır, hemde bu süreçte sürkülasyonu kaldırabilecek kadar kanalalsat.com dan kanallar eklenmiş olucaktır. Tanıtım videosunu 1 hafta sonra gerçek konuyu açarken çekmiş olacağım.

Kanal kapanması yaşayanlar için %100 risksiz yöntem, Zamanı az olanlar için süper bir sistem.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

İlk siparişleri birazdan geçiyorum, hayırlısıyla deneyelim.

şimdi bazı sorularım var hocam;

1) Sistem ünlem geçip kanalları para kazanmaları açık şekilde mi bize teslim edecek ? Ünlemleri,3. tarafları, dünya engeli vs temizleyecek mi ?
2) Video sonuna %yüzde kaç süre ekleyeceğini biz seçemiyoruz sanırım, ünlemi nasıl geçecek ?
3) Çekilecek her kanalda en az 50 video istiyor, hazırlanacak kanalda toplam 50 video sınırı olsa daha iyi olur, mesela 35 videoluk çok güzel kanalları çekemiyoruz hocam ;)
4) Testte kanallar 5 TL değilmiydi, 7 den hesaplıyor hocam.
5) 1 kanala kaç dünya engeli geldiğini görebilmemiz lazım, çünkü 3-5 dünya engeli yiyen kanal para kazanmaları götürebiliyor sicile işlemese dahi.
6) Sistemin satın aldığı bütün kanallar +15 dk onaylı değil mi ? Çünkü uzun video yüklediğimizde sorun olmasın.

Teşekkürler. Yine bomba sistem yazmışsın.

7 bomba kanal sipariş verdim, sağ salim yüksek $ yanmalı kapanmayan şekilde sunarsa efsane olacak. Kredi yükleyip siparişlerim devam edecek.

Son düzenleme:
20 gun kalmis sabirsizlikla bekliyorum

Tost makinasından zor şartlar altında gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Bende tester olmak isterim bos yer varmi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Test aşamasında kredi yüklenmiyor mu, kredi işlemedi 50 TL çekti paypaldan, PM vs attım hocam.

Edit: Tamamdır, düzeltilmiş teşekkürler

Evet süper bir proje sabırsızlıkla bekliyorum .. :=)

Bu test süresi hem yazılım ve yazım hatalarını düzeltmemize yarıyor. Kısa sürede herkese aktif edeceğim inş teşekkürler hocam.

Hayırlıolsun yine güzel bir preje..

Teşekkürler hocam sağolasın.

İlk siparişleri birazdan geçiyorum, hayırlısıyla deneyelim.

şimdi bazı sorularım var hocam;

1) Sistem ünlem geçip kanalları para kazanmaları açık şekilde mi bize teslim edecek ? Ünlemleri,3. tarafları, dünya engeli vs temizleyecek mi ?
2) Video sonuna %yüzde kaç süre ekleyeceğini biz seçemiyoruz sanırım, ünlemi nasıl geçecek ?
3) Çekilecek her kanalda en az 50 video istiyor, hazırlanacak kanalda toplam 50 video sınırı olsa daha iyi olur, mesela 35 videoluk çok güzel kanalları çekemiyoruz hocam ;)
4) Testte kanallar 5 TL değilmiydi, 7 den hesaplıyor hocam.
5) 1 kanala kaç dünya engeli geldiğini görebilmemiz lazım, çünkü 3-5 dünya engeli yiyen kanal para kazanmaları götürebiliyor sicile işlemese dahi.
6) Sistemin satın aldığı bütün kanallar +15 dk onaylı değil mi ? Çünkü uzun video yüklediğimizde sorun olmasın.

Teşekkürler. Yine bomba sistem yazmışsın.

7 bomba kanal sipariş verdim, sağ salim yüksek $ yanmalı kapanmayan şekilde sunarsa efsane olacak. Kredi yükleyip siparişlerim devam edecek.

1) videoyap %60 süre eklemeli ünlem geçme sistemini kullanıyor. tokensız işlem olmadığı için videoları ünlem geçilecek şekilde editleyip yüklüyor ama para kazanmaları açmıyor. telif veya dünya engeli için sadece video kimliğini siliyor. ekstra dünya engeli çok veren videoları bu sistem geçemez.

2) %60 otomatik dediğim gibi seçiyor. belkide ileride seçtirebilirim hocam. fakat %50'nin altını seçtirmeyeceğim çok yüksek oranda para kazanmaya dönüş sağlaması için.

3) o alanı düzelteceğim 2 kanal en az 50 video olma zoruniyeti getireceğim ilk kanalda 50 zoruniyet biraz fazla haklısınız.

4) testte kanallar 5 tl hocam, ama alt yapı 7 tl'den kuruldu bir şekilde yarın fazlalıkları yükleyeceğim.

5) Kanalı satın aldığınız gün sebepsiz şartsız otomatik iade et butonuyla iade edebileceksiniz. kanal içerisindeki dünya engeli sayısını bilmek imkansız. tokenlı işlem olmadığı için bu zor hocam.

6) Bu konuda dikkat etmemiştim hiç, buna göre alt yapıyı hemen ayarlıyorum teşekkürler. Ama sistemin şuanda satın aldığı 150 kanalda hiç bakmadım ve teşekkürler caner hocam:)

Cok guzel sistem basarilar

Teşekkürler hocam sağolasın.

proxje super umarım testlerde istenen başarı sağlanır

Sağolasın hocam, ümidim ve amacım o yönde inş.

banada test verebilirsen denerim :)

Aykut hocam 2-3 gün sonra kanal kalırsa test için fazladan 3 arkadaşa daha verme ihtimalim var. senide 4. sıraya yazıyorum.

Asil bana test verilmesi lazim :)

mobil mesaj

Merhaba şeref hocam,

aykut hocamla dediğim gibi aynı şekilde testti 3 arkadaş yapıyor. 4 kişi sırada 5. ye yazıyorum. daha kanalalsat.com dan tokenlı kanal satışı yeni olduğu için daha içeride 150 tane sipariş bekleyen kanal var. bu 1 hafta içerisinde baktım test yapılan ve yeni eklenen kanal ideal ilerliyor sizede test hesabı veririm hocam.

20 gun kalmis sabirsizlikla bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Bende tester olmak isterim bos yer varmi

Merhaba hocam,

aynı şekilde sizide 6. sıraya ekliyorum. bu bir hafta içerisinde kanal yetişirse ve iyi oranda olursa sizide eklerim bu duruma.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Test aşamasında kredi yüklenmiyor mu, kredi işlemedi 50 TL çekti paypaldan, PM vs attım hocam.

Edit: Tamamdır, düzeltilmiş teşekkürler

ilk günden paypal otomasyonunu tam kurmamıştım şimdi sizinkini manuel yükledim ve paypalı otomatiğe aldım caner hocam.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Cevaplar için teşekkürler, test aşamasında aklıma takılanları yazayım ki geliştirelim sistemi hocam;

1) Siparişleri geçtikten ne kadar sonra videoları atmaya başlar, 5-6 saat geçmesine rağmen siparişlerim henüz hareketlilik olmadı. Örneğin çekilecek kanalımı girdim siparişi verdim, ancak videoları çekene kadar karşı kanal kapandı, videoları gizliye aldı vs. o zaman siparişin durumu ne olacak ? 1 kanal siparişi verme alanımızı kapladığı için bu önemli.

2) Benim siparişlerimin hepsi uzun videolar ama +15 Onaysız kanallar ekledi siparişlerime şimdi ne olacak, videoları atmaya başlamadıysa sipariş iptal etme alanı gibi birşey mi olsa ?

3) Hocam %50 süre ekleme ile %99 ünlem geçiyor zaten videoyap bana göre %60 biraz fazla olmuş, videoyapta %50 ile full $ yakıyorum ben çoğu kategoride. Uzun videolar çalışanlar için %60 videoları çok aşırı uzatır. %50 en iyisi bana göre.

teşekkürler.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Cevaplar için teşekkürler, test aşamasında aklıma takılanları yazayım ki geliştirelim sistemi hocam;

1) Siparişleri geçtikten ne kadar sonra videoları atmaya başlar, 5-6 saat geçmesine rağmen siparişlerim henüz hareketlilik olmadı. Örneğin çekilecek kanalımı girdim siparişi verdim, ancak videoları çekene kadar karşı kanal kapandı, videoları gizliye aldı vs. o zaman siparişin durumu ne olacak ? 1 kanal siparişi verme alanımızı kapladığı için bu önemli.

2) Benim siparişlerimin hepsi uzun videolar ama +15 Onaysız kanallar ekledi siparişlerime şimdi ne olacak, videoları atmaya başlamadıysa sipariş iptal etme alanı gibi birşey mi olsa ?

3) Hocam %50 süre ekleme ile %99 ünlem geçiyor zaten videoyap bana göre %60 biraz fazla olmuş, videoyapta %50 ile full $ yakıyorum ben çoğu kategoride. Uzun videolar çalışanlar için %60 videoları çok aşırı uzatır. %50 en iyisi bana göre.

teşekkürler.

Merhaba Caner hocam,

1) Her gece 00 ile 01 arasında yükleme emirlerinin yenisini alır ve güze aralıklarla günde 50 şer tane yükler. çekilecek kanal kapanması gerçekten kötü bir durum. onunla ilgili bir çalışma yaparım. büyük ihtimalle öyle bir durumda yeni kanal çekme emri girdiririm siparişlerim bölümünden. gizliye alınan video sayısı rakamınıda düşüneceğim. nerden buluyorsun bu kadar detayı daha 5 saat önce test için yolladım :)

2) Kanalalsat.com dan bundan sonra +15 dk onayı olmayan kanallarda token verildiğinde sistem onu otomatik satın almayacak. ama şuanda alınmış 150 kanal var. öyle bir durumda söyle hocam şimdiden o kanalları iptal ederim. Bundan sonra olmayacak ama testin kötü yanları işte:)

3) onuda yarın kişiye seçme şansı verdireceğim hocam.

Teşekkürler.

Guzel guzel gayet mantikli gidiyor testlere agirlik verelim Alex ozellikle sen hocam.

mobil mesaj

Karşılaşabileceğimiz her olasılığı durumu düşünüyorum, iyi değil mi :)

Şuan 10 sipariş verdim 9 tanesine onaysız kanal verdi iptal edersen iyi olur. Peki yeni uzun videolu kanal siparişi vermiyim mi iptalden sonra ? İstersen satın aldığı onaysız mailleri sil öyle vereyim :)

Karşılaşabileceğimiz her olasılığı durumu düşünüyorum, iyi değil mi :)

Şuan 10 sipariş verdim 9 tanesine onaysız kanal verdi iptal edersen iyi olur. Peki yeni uzun videolu kanal siparişi vermiyim mi iptalden sonra ? İstersen satın aldığı onaysız mailleri sil öyle vereyim :)

Yarın sabah onların hepsini listenden kaldırırım caner hocam pcyi kapattım. Algoritması gereği zaten bir sonraki günün gece 12 sinde yükleme emirlerine başlıyacağı için zaman kaybı olmaz. Ayarlamayı yaptım yeni tokenlı kanalı kanalalsatdan satarken +15 dk açık mı kontrol ediyor teşekkürler caner hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri