3 Dakikada Nasıl Hesap Banlatılır Bknz;

K
  • Kullanıcı Koçak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
K

Koçak

Guest
vbqwp.png

onaylanmış 3 dk sorna geçersiz tıklamadan banlanmış trafi komik olay

gulsemmi uzulsemmi bilemedim valla

Sırf bu yüzden adsense hesaplarımı 2006 mailleri ve farklı ip adresleri ile açtım. Geçmiş olsun hocam.

Sırf bu yüzden adsense hesaplarımı 2006 mailleri ve farklı ip adresleri ile açtım. Geçmiş olsun hocam.

olayın komik tarafı baska hiçbir hesap açılmamış zaten ondanda değil 3 dkda nasıl gecersiz tık filan diyor valla bu youtubenin işlerine akıl sır erdiremiyorum

hocam geçersiz tık diyor ...

Zaten ben partnerim ilk bu bilgisayar ve ipden açtıgım hesap adsense oalrak

Genelde tüm ban durumlarında aynı yazıyı gönderirler hocam geçersiz tık bahanesi bunların.Ama gerçekten garip bi durum farklı bi bilgisayardan almayı deneyin bence kanallarınızı riske atmayın

hızlı tespit adsensede :D eskiden bir problemınız olabilir adsensede.. direket ipnodan işlem gerçekleşmiş. ama bilgisayhar hatası olma olasılıgı dağa yuksek...

Geçmiş olsun.
Çok ilginç ışık hızında ban yemişsin.

Şunu onayladık ama bir bakalım hesabına demişler galiba :D

Işık hızıyla ban :D:D
Şaka bir yana geçmiş olsun.

3 Dakikada Nasıl Hesap Banlatılır Bknz; başlığını görünce başkasının youtube hesabını banlatma hakkında bilgi var sandım :)

geçmiş olsun hocam.

sözün bittiği yer iyi sövmüşsünüzdür heralde ben öyle yapardım :)

Bir ara bende adsense youtubeden başvurmuştum ve 1 gün sonra maile bakınca 2 mail gelmişti, Biri kabul edildiniz diğeri ise adsenseniz kapatıldı diye. İşin ilginç kısmı ise kabul edildiniz maili adseseniz kapatıldıdan sonra gelmişti :D Yani olmayan adsense önce kapatılıp sonra açılmış görünüyordu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri