3 günde 1 milyon izlenim hayal mi ? :)

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Herkeze merhaba son zamanlarda kafamı kurcalayan bir soru var eminim ki birçok kişide bunu merak ediyordur :)

Yeni açtığınız bir kanalda herhangi bir videonuz ilk 3 günde en çok ne kadar izlendi ?

Benim gördüğüm en yükseği 5-10 k oldu :)

İlk 3 günde youtube o denli hit yolllamaz. En iyi video bile belli indexleri alması gerekir(Abonesi olmayan kanallar)

20 milyon izlenmeli bir kanalım var günde 250 izlendiğini gördüğüm videosu oldu(yt anasayfaya alınca)

Bir ödül töreninde 1 gecede 1.5 m izlenim alan biri vardı :)

yanılmıyorsam 9 saatte 92 k görmüştüm :D fakat sonrası mağluf f... :D

Ilk yuklediginde spam videoysa almaz ancak 8 aydir gunde 1kyi gecmeyen 200 videolu bir kanalimin 1 videosu gecen ay 2 gunde 600k izlenim aldi. Su an 9m izlenmesi var.

Videonun asli youtubeda 15m izlenmis ve reklamlari acik degil. telif gelmiyor 10 aydir bana. Video sahibi ölmüs olabilir :/

ilk 3 gün degildi ama 3 günde 19 milyon izlenim aldigimi biliyorum. Böyle bir patlama yasayan baskasi varmi? :) Ice bucket challange compilation videosuydu. Kanalda dolu abone olmustu ve acemilik yapip 19 milyondayken videoyu silmistim ihtar gelmesin aboneler bana kalsin diye :) (zaten 1 ihtar vardi)

AmyYVq.jpg

Benzer bir anım var :) Kanalı yeni açmıştım ve güncel video yükledım.1 günde 2.5m gördü sonra uyarı geldi yoksa 4-5 m rahattı :D :D

Benzer bir anım var :) Kanalı yeni açmıştım ve güncel video yükledım.1 günde 2.5m gördü sonra uyarı geldi yoksa 4-5 m rahattı :D :D
İşte bende merak ve heyecan uyandıran kelimeler :D 1 günde 2.5 m izlenen videoyu gözlemleyebildiniz mi hocam :) yani videoyu aktif eder etmez mesela hemen 3-5 izlenim alıp 1 saat sonra 2-3 k diye mi yükseldi. Yada 301 de takıldıktan sonra bi anda kaçla açıldı :)

İşte bende merak ve heyecan uyandıran kelimeler :D 1 günde 2.5 m izlenen videoyu gözlemleyebildiniz mi hocam :) yani videoyu aktif eder etmez mesela hemen 3-5 izlenim alıp 1 saat sonra 2-3 k diye mi yükseldi. Yada 301 de takıldıktan sonra bi anda kaçla açıldı :)

Başlarda yavaş yavaş yükseldi hocam.301 takıldı bir süre sonra... O gün seçimler vardı oy attım sonra eve döndüğümde videolara baktım 301 den çıkmış 500-600 olmuşlardı.Güncelleme yaptım videolara sonra sinemaya gittim. Akşam tekrar bakayım acaba ne oldu dedim.Önce adsenseye girdim.Tabi şok oldum başta :D :D 1 milyonu geçmişti.Ertesi gün videoyu attığım saatlerde 2.5m olmuş ve uyarı gelmişti :) Bu da böyle bir anım hocam :D :D

Başlarda yavaş yavaş yükseldi hocam.301 takıldı bir süre sonra... O gün seçimler vardı oy attım sonra eve döndüğümde videolara baktım 301 den çıkmış 500-600 olmuşlardı.Güncelleme yaptım videolara sonra sinemaya gittim. Akşam tekrar bakayım acaba ne oldu dedim.Önce adsenseye girdim.Tabi şok oldum başta :D :D 1 milyonu geçmişti.Ertesi gün videoyu attığım saatlerde 2.5m olmuş ve uyarı gelmişti :) Bu da böyle bir anım hocam :D :D
O heyecanı yaşamak isterim para kazanmasam bile :) harbiden düşünüyomda süper bir haz veriyor olmalı :D

ilk 3 gün degildi ama 3 günde 19 milyon izlenim aldigimi biliyorum. Böyle bir patlama yasayan baskasi varmi? :) Ice bucket challange compilation videosuydu. Kanalda dolu abone olmustu ve acemilik yapip 19 milyondayken videoyu silmistim ihtar gelmesin aboneler bana kalsin diye :) (zaten 1 ihtar vardi)

AmyYVq.jpg

sorması ayıp o gün ne kadar kazandırmıştı :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri