3 günde 1200 dollar Challange

cml166

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Arkadaşlar Uber Eats Kullanalarak 3 günde 1100 dolar civarı para yaptım. Böyle bir video çıktı ortaya umarım beğenirsiniz. Ayrıca Aracım Toyota Prius 2009 1.5 Günlük ortalama yakıt masrafım 15$ Aylık araç sigorta masrafım 50$ (liability diye geçen en az kapsamlı zorunlu trafik sigortası) Umarım Videoyu Beğenirsiniz.
Lütfen değerli yorumlarınızı atmayı unutmayın.
Sizin Yorumlarınız sayesinde kendimi geliştiriyorum.

https://youtu.be/U4BB7ZhyrCQ

Valla ben izlerken sıkılmadım çok akıcı bir kanal.
Başarılar.

Baştan sona keyfe keder izledim çok beğendim. Gayet başarılı olmuş :D

Bir videoda 2016 model Jetta 9000$ olduğunu duymuştum.
Özetle : 9000 / 1200 = 7,5 x 3 (gün) = 22.5 gün yapar.
Yani 1 ay bile olmadan dişini sıkarak 2016 model Jetta alınabiliyor.

Ülkemizde ; 22,5 değilde 2250 gün de ancak alınabiliyor. (asgari ücret ile) Yani 1000x :(

Bu arada video için teşekkürler, sıkmadan izletiyor.

hocam tesekkurler sürekli izliyorsun videolarımı ♥
demiyorlar hocam bunlar çok pisler tuvaletten çıkınca bile ellerini yıkamayan insanlar oldukları için problem etmiyorlar

Çok tuhaf ya değişik bir millet :D

Bir videoda 2016 model Jetta 9000$ olduğunu duymuştum.
Özetle : 9000 / 1200 = 7,5 x 3 (gün) = 22.5 gün yapar.
Yani 1 ay bile olmadan dişini sıkarak 2016 model Jetta alınabiliyor.

Ülkemizde ; 22,5 değilde 2250 gün de ancak alınabiliyor. (asgari ücret ile) Yani 1000x :(

Bu arada video için teşekkürler, sıkmadan izletiyor.

Ya araba fiyatları orada evet oldukça ucuz ama sanırım konut fiyatları pek de uygun değil gibi (yerine göre değişiyordur tabi) ama Türkiye'de villa diye geçen konutlar orada gecekondu kıvamında değer görüyor. Kısacası araba olayı ile ekonomi kıyaslamak biraz yanlış olur ülkeye göre çok değişiklik gösteriyor :D

Çok tuhaf ya değişik bir millet :D

Ya araba fiyatları orada evet oldukça ucuz ama sanırım konut fiyatları pek de uygun değil gibi (yerine göre değişiyordur tabi) ama Türkiye'de villa diye geçen konutlar orada gecekondu kıvamında değer görüyor. Kısacası araba olayı ile ekonomi kıyaslamak biraz yanlış olur ülkeye göre çok değişiklik gösteriyor :D

Kanka şahinler 20-25 bin olunca insanlar doğal olarak ekonomi iyi olsa teneke şahinlere mi bineriz diyorlar ?

bence haklılar sonuçta insan canını taşıyor kaporta,hava yastığı gibi özellikler can kurtarıyor.

Hocam korona dolayısıyla mı bu kadar iş çıkıyor?

Kanka şahinler 20-25 bin olunca insanlar doğal olarak ekonomi iyi olsa teneke şahinlere mi bineriz diyorlar ?

bence haklılar sonuçta insan canını taşıyor kaporta,hava yastığı gibi özellikler can kurtarıyor.

Şahinler 1 sene önce böyle değildi hacı abi sen de bilirsin, ekonomideki çöküntü 1 sene önce başlamadı yıllardır vardı, eskiden daha ucuzdu arabalar ama son dönemde birden bir fırlayış mevcut ve bir sebebi de yok belli başlı.

Açıkçası araba piyasası normalin üzerinde. Bugün var olup yarın yok olabilecek bir şey bu. Almakla da bitse, biraz biçimli araba alsan her 6ayda bir maliyeden makbuz alacaksın ciddi rakamlarda. Ben arabaya o yüzden yatırım yapmıyorum yapmam da. Arsa aldım, kısmetse şimdi yt paralarıyla ev de alacağım, sonra yine arsa veya yine ev. Bindiğim araba 12bin tlye 2 sene önce alınan bir araba, ama birikimlerimle şuan en iyisine de binebilirdim. Ayağımızı yorgana göre uzatmak gerek şu dönemde, birden bire bir mucize gelip her şey iyi olmayacak maalesef :/

Çok zevkli bir iş gibi gözüküyor ama hiç öyle değil aslında, 2018 de 4 ay uber ve lyft yaptım. 8 saat Los Angeles'ta direksiyon sallıyor eve $100-150 ile dönüyordum yakıt, sigorta,yemek vs çıkınca(tax katmıyorum) asgari ücretle geçiniyorsun birde sarhoşlarla uğraşıyorsun. Umarım kanalında başarılı olursun, bu işide umarım kısa süreli yapıyorsundur ömür geçmez çünkü :)
Sevgiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri