3 günde 82.000 dolar kazanmış

mNote biraz fazla abartılıyor gibi geliyor bana, aylık 20K kazanıyorsa ne ala, gerçi o da iyi bir rakam :)

Videodaki arkadaşın yaptığı iş afilliate marketing oluyor o da ayrı bir dünya.

abartımı :D

bak bu 3 gunluk kazanc ve iki videodan bu kazanc bu boyleyse mnotenin kazandıgını aklım almıyor var gerisini sen dusun bunun gibi 30 tane videosu olsa senin dedigin rakamı gunluk alıyordurki fazlası vardır eksigi yokdur :)))

abartımı :D
bak bu 3 gunluk kazanc ve iki videodan bu kazanc bu boyleyse mnotenin kazandıgını aklım almıyor var gerisini sen dusun bunun gibi 30 tane videosu olsa senin dedigin rakamı gunluk alıyordurki fazlası vardır eksigi yokdur :)))

Videodaki kazanç youtube kazancı değil öncelikle onu netleştirelim :) Ben mNote un kendi kazancıyla ilgili bir yorumunu hiç görmedim, hep üyeler şöyle böyle diye yorum yazıyorlar. Böyle bir şeye mnote dan çok üyelerin ihtiyacı var gibi. Kazanıyorsa Allah daha çok versin ama insanlar da yanlış fikirlere kapılmasın.

Network marketingin umutsuz vakaaları :). Youtube üzerinden bizim TÜRK'lerin daha fazla kazanacağına adım gibi eminim. Çünkü bizim kadar çıldırırcasına uğraşan yoktur...

Arkadaşlar internette bişeyler bakarken bu adama rastladım. Adam internetten 3 günde 82.000 dolar kazanmış. Açıkçası kıskanmadım değil. Bu paraları nasıl kazanıyorlar anlamadım gitti. Adam Amerika'da televizyon kanallarına bile çıkmış.Ahhh ahhhh darısı başımıza...

Video Linki

Durumu açıklayayım arkadaşın blogları youtube kanalı twitter hesabı varmış baya hit almışlar sonra bir gün bu sosyal medya hesaplarından affiliate işine girmiş 3 günde 82.000 dolar kazanmış ama youtubeyide işe katmış adam sosyal medyada prof.dur Yapılabilir ama 3 günde değil o işin reklamı açıklamarada yazmış başladıgın an 3 günde mi kazandın demişler hayır 14 yaşından beri böyle işlerle uraşıyorum okulu bıraktım v.b yazmış

Ama adam çok kazanmış olabilir normaldir çünkü dediği gibi hitleri gerçekten yüksek youtube olsun blog'u olsun adam 2008 de başlamış bu işlere tek kanalı bu mudur bilmiyorum ama oda bizim gibi videoların bazıları spam çerçeve filan eklemiş :D videoları çok kaliteli 2008 den beri onay bişey diyemem adam özgün :D

Gerçekten başarılı bir çalışma yapmış ne kadar kazanmış bilemem ama kazanması normal adam 6 yıldır tüm internetten para kazanma konulara yogunlaşmış sadece youtube veya sadece blog filan değil hepsine girince hepsinde çok iyi para kazanmış

Adam size ürün satmak istiyor . Siz ondan hizmeti alsaniz bile ve ben ne kadar kac günde kazanabilirim diye sorsaniz size genel bi cevap vericek ..nekadar emek verirsen okadar vs.. amac zaaten sizin mail adresinize ulasmak ve illerde size sürekli buna benzer ürünlerden gagalamak ..adam uzun zamandir bu işin icinde ve ceşitli nichelerden mail adressi toplamis kesin vardir bi kac milyon. Simdi hepsine toplu mail atsa bak bende bi süper inernet ürünü var al sende sukadar bukadar kazanirsin diye tabiki geri dönüşü olacakdir. Burdaki asil mevzu da bu. Inernet marketing..affiliate marketing...list building..ne derseniz diyin artik :)

Sadece çok başarılı bir reklam :-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri