3 Gündür bu işteyim? Sizce Devam Etmelimiyim

Z
  • Kullanıcı zaferkrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Z

zaferkrd

Guest
öncelikle herkese merhaba ;
böyle güzel ve bilgi paylaşımının yapıldığı, forumun kurucusu ve üyelerine çok teşekkür ederim

3 günde yaklaşık 1.000 video yu 6 Kanala Yükledim 1si para kazanması kapandı, diğeri silindi

netice olarak bu gün bi gelişme var gibi gördüm

bu iş için bay fedakarlık yapıyorum 3 gündür sizce devam etmelimiyim, tavsiye ve önerilerininiz nelerdir

3 Günde hiçbir şey anlaşılmaz. 3 ay sonra belki.

ytforum kuralı kardeşim asla pes etme ! :D

Tek kanal az video çalış bence.

Kanallarını takip ettiğin sürece, gereken önlemleri aldığın sürece kazanabilirsin. Bana kalırsa takip edebileceğin kadar kanal aç ve risksiz kategoriler üzerine çalışmaya bak, bunları yaptığın sürece her türlü kazanabilirsiniz.

вєякαη;232167' Alıntı:
Kanallarını takip ettiğin sürece, gereken önlemleri aldığın sürece kazanabilirsin. Bana kalırsa takip edebileceğin kadar kanal aç ve risksiz kategoriler üzerine çalışmaya bak, bunları yaptığın sürece her türlü kazanabilirsiniz.

öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

çalıştığım kategoriler
teknoloji
haber
iğrenç videolar :)
ve spor

sizce nasıl, önerebileceğiniz kategori varmı

biranda yüklediğin için kapanmış olabilir mi acaba birde botmu kullandın onu merak ettim.

öncelikle herkese merhaba ;
böyle güzel ve bilgi paylaşımının yapıldığı, forumun kurucusu ve üyelerine çok teşekkür ederim

3 günde yaklaşık 1.000 video yu 6 Kanala Yükledim 1si para kazanması kapandı, diğeri silindi

netice olarak bu gün bi gelişme var gibi gördüm

bu iş için bay fedakarlık yapıyorum 3 gündür sizce devam etmelimiyim, tavsiye ve önerilerininiz nelerdir
Bak arkadaşım sanırım yanlış yapıyosan neden sanırım diyorum çünkü hesabım daha bugun onaylandı yani bugun başladım bu işe izlenmem 46 ve kazandıgım para bgbb 0.18 senin videolar izleniyor tamamda sanırım hepsi alıntı bende sadece bir video yüklü ama özgün :D demik istediğimi anladın sanırım

Bu youtube u dışarda video yükleyen zengin oluyor diye anlatıyorlar heralde :D Gelen 2.gün isyanlara başlıyor kazanamıyorum diyerekten en kötü 1 ay uğraşacaksın sonra meyvelerini yersin ha deyince olmaz bazı şeyler

Yani bende 120 izlenme olsa senin 1500 izlenmene eşit para almış olcam

biranda yüklediğin için kapanmış olabilir mi acaba birde botmu kullandın onu merak ettim.

Evet Bot kullanıyorum, 1.000 videoyu bot kullanmadan yüklemem imkansız zaten

---------- Mesaj saat 20:22:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:08 civarında gönderildi. ----------

Bu youtube u dışarda video yükleyen zengin oluyor diye anlatıyorlar heralde :D Gelen 2.gün isyanlara başlıyor kazanamıyorum diyerekten en kötü 1 ay uğraşacaksın sonra meyvelerini yersin ha deyince olmaz bazı şeyler

Ben kazanamıyorum demedim, sadece gidişat iyimi diye fikir danışmak istedim.
nerdeyse hayatını internetten kazanan birisi olarak bunları düşünmem mantıksız

---------- Mesaj saat 20:23:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:45 civarında gönderildi. ----------

Yani bende 120 izlenme olsa senin 1500 izlenmene eşit para almış olcam

kanalını merak ettim doğrusu dostum. ama 120 izlenmeyi bile alamayan video için çok iddalı konuşmuşsun bence

Bence pes etme. Önemli olan özveri ve devamlılık. Bu süreçte kanalların da kapansa asla vazgeçmemek. Başlarda kazanç düşük olabilir ama standarda oturduktan sonra herşey daha kolaylaşacaktır.

Evet Bot kullanıyorum, 1.000 videoyu bot kullanmadan yüklemem imkansız zaten

---------- Mesaj saat 20:22:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:08 civarında gönderildi. ----------

Ben kazanamıyorum demedim, sadece gidişat iyimi diye fikir danışmak istedim.
nerdeyse hayatını internetten kazanan birisi olarak bunları düşünmem mantıksız

---------- Mesaj saat 20:23:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:45 civarında gönderildi. ----------

kanalını merak ettim doğrusu dostum. ama 120 izlenmeyi bile alamayan video için çok iddalı konuşmuşsun bence

Ya videoyu bir yerde paylaşmadım ondan kaynaklı sanırım ızlenmenın az olması şuan bşka bir video üzerinde çalışıyorum daha çok ilgi çekecek bişey inşlallah onu imleyecem

Tik olmazsa alamazsin. Youtube izlenime gore para odemez, o yuzden 40 izlenime 4-5 tik alip geri kalan 80 izlenimde hic tik almayadabilirsin.

Valla kardeşim hiç bilgim yok çünkü TBM Yok diyor Sayfa too %0 kazanılan para şuan 0.20 olmuş izlenme 52 olmuş

ben ilk günlük 1000 izlenimime 1 ayda ulaştım :) iyi gidiyorsun...

bence fazla video atmanın pek bi getirisi yok.mühim olan izlenen videolardan seçerek video atılmalı.ben de tek kanal var (2. adsense) 266 videodan günlük 5-10 lira arası kazanıyorum.her gün üç beş video ekliyorum.gidişat fena değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri