3 Gündür Video Yüklüyorum ama PErformans ve Analytics Bomboş?

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

suhatuna

Kayıtlı Üye
Yaa arkadaşlar konuyu açarken önerılerde de cıkmadı , zaten o kadar aradım da cevabını da bulamadım ki aslında cevabının yaygın olması gerkeen bir soru cunku herkez en basta bu sorunları yaşar ama ;

Sorum Şu :

2 Günden beri Yt Video yüklüyorum , içlerınde izlenenler var ama 2 gunluk raporlarda Adsense de de , Yt da da raporlar hep sıfır ... Tahmini kazanaclar boş , Goruntulenmeler boş ...

Yt da İzlenen videolarım var 2 gundur ama :

Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin.

diyor...

ADSENSE de gırıyorum ...

Ürünler kısmından bakıyorum hiç bir urun gozukmuyor artı , Güne göre tüm hesap , Haftaya göre tüm hesap , Aya göre hesap hersey bomboş , performans boşş :(

Bunlar nasıl ne zaman düzelır?

Hesaplarda sıkınıtı mı var?

Cevaplar için şimdiden teşekkurler ...

Biraz geç yansıyabiliyor. Üstelik adsense ödeme zamanında olmamız bu süreye etki edebilir.
1 hafta geç yansıdığı da oluyor bazen...

Yaa arkadaşlar konuyu açarken önerılerde de cıkmadı , zaten o kadar aradım da cevabını da bulamadım ki aslında cevabının yaygın olması gerkeen bir soru cunku herkez en basta bu sorunları yaşar ama ;

Sorum Şu :

2 Günden beri Yt Video yüklüyorum , içlerınde izlenenler var ama 2 gunluk raporlarda Adsense de de , Yt da da raporlar hep sıfır ... Tahmini kazanaclar boş , Goruntulenmeler boş ...

Yt da İzlenen videolarım var 2 gundur ama :

Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin.

diyor...

ADSENSE de gırıyorum ...

Ürünler kısmından bakıyorum hiç bir urun gozukmuyor artı , Güne göre tüm hesap , Haftaya göre tüm hesap , Aya göre hesap hersey bomboş , performans boşş :(

Bunlar nasıl ne zaman düzelır?

Hesaplarda sıkınıtı mı var?

Cevaplar için şimdiden teşekkurler ...

istersen 100 video at hocam adsense ve analytic e yansımıyor. Bu en az 2 ile 5 gün arasında değişebiliyor sabırlı olun.

En iyisi bence videoyu at, kanallaraını düzgün kontrol et Analtics ve Adsense hiç bakma sürekli kazandığını düşün :)

Ödeme alacağında bir bakıyorsun senden mutlusu yok :)

Cevaplarınız için teşekkurler :)

Sanırım beklemekten başka çare yok , tek tesellım Para Kazanma YEŞİL ışıkta :)

Sanırım YEŞİL oldugu surece sıkıntı yok :)

hit aldığın bir videoyu aç
sayfa aynağını görüntüle de
adssense pub numaranı arat. çıkıyormu bir kontrol et

hit aldığın bir videoyu aç
sayfa aynağını görüntüle de
adssense pub numaranı arat. çıkıyormu bir kontrol et

Çıkmadı hocam ...

Göruntulenen bır vıdeoyu actım ,

Kaynagı goruntule dedım ...
CNTR + F yaptım sayfada ...
Pub numarasını arattım : ****62615051****

Ama sayfada cıkmıyor :(

Sorun mu var? :(

Bu adsense deki görüntülenme,yansımama konusu her gün merak ediliyor.
yeni başlayan arkadaşlar için ilk kontrol edilen nokta bu gibi...
bir daha ki videonun konusu bu olsun istersen [MENTION=4325]minnos[/MENTION]
adsensenin bağlı olup olmadığını video sayfasında sağ tık yapıp kaynağı görüntülemeden pub numarası aratmayı videoya mı çeksek ne yapsak :D günde kafadan 5 soru var bu konuya...anlatımda yansımanın 2-5 gün sürebileceğide söylenir.

Bu adsense deki görüntülenme,yansımama konusu her gün merak ediliyor.
yeni başlayan arkadaşlar için ilk kontrol edilen nokta bu gibi...
bir daha ki videonun konusu bu olsun istersen @minnos
adsensenin bağlı olup olmadığını video sayfasında sağ tık yapıp kaynağı görüntülemeden pub numarası aratmayı videoya mı çeksek ne yapsak :D günde kafadan 5 soru var bu konuya...anlatımda yansımanın 2-5 gün sürebileceğide söylenir.

Hocam o pub numarası benım vıdeolarda da gozukmuyor :D

Silmek derken?
Hayir , merak ediyorum tahmini kazanclar kismi 0,01 bile olsa biseyler yazmaz mi :-)

Yada ilk aylarda olmuyormu yada ay sonunda topluca mi cikiyor. Sistemi bilmiyorum ki ...

bazı kanalda yansırken bu kanalda yansımıyosa kanalda sıkıntı var bence adsense ile ilişkilendirilemiyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri