Yaa arkadaşlar konuyu açarken önerılerde de cıkmadı , zaten o kadar aradım da cevabını da bulamadım ki aslında cevabının yaygın olması gerkeen bir soru cunku herkez en basta bu sorunları yaşar ama ;
Sorum Şu :
2 Günden beri Yt Video yüklüyorum , içlerınde izlenenler var ama 2 gunluk raporlarda Adsense de de , Yt da da raporlar hep sıfır ... Tahmini kazanaclar boş , Goruntulenmeler boş ...
Yt da İzlenen videolarım var 2 gundur ama :
Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin.
diyor...
ADSENSE de gırıyorum ...
Ürünler kısmından bakıyorum hiç bir urun gozukmuyor artı , Güne göre tüm hesap , Haftaya göre tüm hesap , Aya göre hesap hersey bomboş , performans boşş
Bunlar nasıl ne zaman düzelır?
Hesaplarda sıkınıtı mı var?
Cevaplar için şimdiden teşekkurler ...
Sorum Şu :
2 Günden beri Yt Video yüklüyorum , içlerınde izlenenler var ama 2 gunluk raporlarda Adsense de de , Yt da da raporlar hep sıfır ... Tahmini kazanaclar boş , Goruntulenmeler boş ...
Yt da İzlenen videolarım var 2 gundur ama :
Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin.
diyor...
ADSENSE de gırıyorum ...
Ürünler kısmından bakıyorum hiç bir urun gozukmuyor artı , Güne göre tüm hesap , Haftaya göre tüm hesap , Aya göre hesap hersey bomboş , performans boşş
Bunlar nasıl ne zaman düzelır?
Hesaplarda sıkınıtı mı var?
Cevaplar için şimdiden teşekkurler ...