Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne kadar istiyorsun kardeşim
Bir fiyat verirsen ilgilenebiliriz
hocam ütopyalarda dolaşıyosun sanırım inci sözlük eski inci sözlük değil bu 1.
adult içerik ve liselilerin istilasından başka hiç bi işlevi yok bu 2.
1 den 9 a kadar tüm nesillere sahibim ve hepsinin toplamının dahi 100 lira edeceğini düşünmüyorum bu 3.
ha yok 1. nesile 500 lira veren bi enayi ver gel ***üreyim yanına dersen seve seve gelirim bu 4.
aknur sen niye bütün konulara böyle baltalayıcı ve kötümser şekilde yorum yapıyorsun ? senin bir çok yerde tartıştığını bizzat gördüm amacın nedir acaba ?
hocam ütopyalarda dolaşıyosun sanırım inci sözlük eski inci sözlük değil bu 1.
adult içerik ve liselilerin istilasından başka hiç bi işlevi yok bu 2.
1 den 9 a kadar tüm nesillere sahibim ve hepsinin toplamının dahi 100 lira edeceğini düşünmüyorum bu 3.
ha yok 1. nesile 500 lira veren bi enayi ver gel ***üreyim yanına dersen seve seve gelirim bu 4.
amacım insanları bilinçlendirmek. saçma sapan bi hesaba 100 lira verdikten 2 gün sonra pişman olmalarını önlemek. yalan yanlış fiyatlar sunuyorsun. 3. nesil 100 liraymış, getir satayım tüm hesaplarımı o parayı ödeyecek adama.
bu aknur eski bonna ya ne kadar da benziyor![]()
Eğer oysa allah acilen başımızdan eksik etsin, koskoca forumun içine eden adamdı Bonna. Adı bile rezalet çağrışımlar yapıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.