3. nesil incisözlük hesabımı satmayı düşünüyorum.

yhankee

Kayıtlı Üye
Alıcısı olur mu acaba bir ortam araştırması yapayım dedim. Böyle bir hesap almayı düşünen olabilir mi ?

Bu tür hesapların gerçekten piyasası var mı acaba ?

ne kadar istiyorsun kardeşim

Bir fiyat verirsen ilgilenebiliriz

şöyle bir fiyat araştırması yaptım fiyatlar genelde 2012 yılında 50-150 tl arasındaymış. Şu anda tahminimce daha artmış olabilir diye düşünüyorum. Ama tam piyasasını bilmiyorum internetten gördüğüm kadarıyla.

Oradaki kullanıcı adım burada ki profil ismiyle aynı. İsimden biraz kaybediyorum şu an.

Ondan dolayı fiyatı : 100 tl diyorum

hocam ütopyalarda dolaşıyosun sanırım inci sözlük eski inci sözlük değil bu 1.

adult içerik ve liselilerin istilasından başka hiç bi işlevi yok bu 2.

1 den 9 a kadar tüm nesillere sahibim ve hepsinin toplamının dahi 100 lira edeceğini düşünmüyorum bu 3.

ha yok 1. nesile 500 lira veren bi enayi ver gel ***üreyim yanına dersen seve seve gelirim bu 4.

1 den 9 a kadar tüm nesillere sahibim ve hepsinin toplamının dahi 100 lira edeceğini düşünmüyorum bu 3.

ha yok 1. nesile 500 lira veren bi enayi ver gel ***üreyim yanına dersen seve seve gelirim bu 4.

aknur sen niye bütün konulara böyle baltalayıcı ve kötümser şekilde yorum yapıyorsun ? senin bir çok yerde tartıştığını bizzat gördüm amacın nedir acaba ?

aknur sen niye bütün konulara böyle baltalayıcı ve kötümser şekilde yorum yapıyorsun ? senin bir çok yerde tartıştığını bizzat gördüm amacın nedir acaba ?

amacım insanları bilinçlendirmek. saçma sapan bi hesaba 100 lira verdikten 2 gün sonra pişman olmalarını önlemek. yalan yanlış fiyatlar sunuyorsun. 3. nesil 100 liraymış, getir satayım tüm hesaplarımı o parayı ödeyecek adama.

yeter be kardeşim önüne gelen konuya yazıp duruyosun kendini ne sanıyorsun sen yeter harbi adamı sinir ediyosun iyice milletin konusuna bilmişlik yapıp duruyon kingsin tamam sensin

amacım insanları bilinçlendirmek. saçma sapan bi hesaba 100 lira verdikten 2 gün sonra pişman olmalarını önlemek. yalan yanlış fiyatlar sunuyorsun. 3. nesil 100 liraymış, getir satayım tüm hesaplarımı o parayı ödeyecek adama.

internette aratınca çıkan fiyat aralığını yazdım ben oraya. Kesin bir fiyat bilgim yok piyasası var mı yok mu diye soru sorarakta belirtmişim zaten en başta . Araştırma da yazmışım. Burada kimseyi kazıklama amacım yok benim. Bilgisi olan bir arkadaştan yardım almak istedim ve isteyen varsa da belli bir fiyat söylemem gerek aklımdan geçen fiyatta bu. Alması için kimseye zorlama yapmıyorum. Buyur arkadaşlara sen bedava dağıt ozaman o kadar nesil biriktirmişsin

ondan sonra sözlükte 12 yaşında üçüncü nesiller ortaya çıkıyor satın hocam satın...

Valla bende de var bi 3. nesil hesap. Takipteyim.

Eğer oysa allah acilen başımızdan eksik etsin, koskoca forumun içine eden adamdı Bonna. Adı bile rezalet çağrışımlar yapıyor :D

en çok çeken sendin caner :)
[MENTION=8417]yhankee[/MENTION] incisözlük hesapları nick iyi olunca 1. nesil 150 tl ye kadar çıkıyor ama 3. nesil nick de normal olduğu için 60-70 tl civarında oynar bence hocam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri