3 Ortak arıyorum büyük bir iş!

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 ortak arıyorum. 1 Haftalık panel alıcaz toplam fiyat 300 tl olacak. Adam başı 100 tl olacak. 3 slotluk olacak. Ve 7 gün boyunca Sayfalarımız veya profillerimiz abone kasılacak. Varmı katılmak isteyen adam başı 100 tl...

Şöyle bir şey düşündüm, 7 gün günde 20k cekıyomus 20x7=140k kasılacak. 140k beğeni ile her youtube paylaştığımı sayfada paylaşırım. İzlenimin başını keserim

Katılmak isteyen varsa pm atsın.

Not: Bana saçma sapan render felan demeyin youtube yeni başladım bişe anlamıyorum.

"Not: Bana saçma sapan render felan demeyin youtube yeni başladım bişe anlamıyorum."

Bu nasıl bir üsluptur ?

140k lık sayfadan 1k izlenimi o sayfadan çıkart kendimi banlattıracam.

Arkadaşlar 3 ortak arıyorum. 1 Haftalık panel alıcaz toplam fiyat 300 tl olacak. Adam başı 100 tl olacak. 3 slotluk olacak. Ve 7 gün boyunca Sayfalarımız veya profillerimiz abone kasılacak. Varmı katılmak isteyen adam başı 100 tl...

Şöyle bir şey düşündüm, 7 gün günde 20k cekıyomus 20x7=140k kasılacak. 140k beğeni ile her youtube paylaştığımı sayfada paylaşırım. İzlenimin başını keserim

Not: Bana saçma sapan render felan demeyin youtube yeni başladım bişe anlamıyorum.
Sacma sapan render falan demek ne oluyo dostum yt forumundasin laflarina dikkat et
Sacma sapan panelci.

Tapatalk ile yollandı.

Ben sana söyliyim onlar hiç bir işe yaramaz git yorum beğendirme hilesi bul youtube linkini başka sayfalarda paylaş sonra hileyle beğendirt yorumun üst sıralara gelir.

bilmeden sağdan soldan duyduklarınla bir işe atlama.
atlarken de yanında birilerini çekme :D
o kastıklarının çoğu bir süre sonra silinir,silinmesede bir halta yaramaz.
o iş o kadar kolay olsaydı biz de kasardık.

Bu arkadaş dün bilmeyerek satış konusu açtığım satışa uygun olmadığını öğrendiğim bi kanal için bana pm attı , kanalı görmek istiyorum sonra alıcam diye.. 1-2 gündür açtığı konulardan da gördüğüm kadarıyla bayaa heyecanlı , ama yeniysen de efendi gibi öğrenmeye çalışcaksın.. Dün kendisine de söyledim cin olmadan adam çarpmaya kalkma diye.. Sensin saçma sapan..

rendercilere saçma sapan iş demişsin ama senin matematikde de bir saçma sapanlık var.
300liralık panel alacaksın ve 100 lira koyacak 3 kişi arıyorsun.
ya sen işin içinde olmayacaksın
yada kendi paranı bedavaya getirmeye çalışıyorsun
yada matematik terk :D

rendercilere saçma sapan iş demişsin ama senin matematikde de bir saçma sapanlık var.
300liralık panel alacaksın ve 100 lira koyacak 3 kişi arıyorsun.
ya sen işin içinde olmayacaksın
yada kendi paranı bedavaya getirmeye çalışıyorsun
yada matematik terk :D

140k beğeni ile her youtube paylaştığımı sayfada paylaşırım. İzlenimin başını keserim

Siz pişirin ben yiyim diyor hocam kısaca :D

iyi kazandıran ingilizce diziler isteyen arkadaş değil mi bu :)

İzlenimin başını falan kesemessin 301 bile yapamassın o panelle 1 milyon kassan ne yazar

ayrıca kimden alıyosan dolandırıyo seni 3 slot sadece facebook beğeni ve abone ayda 300 lira etmez günlük 20k kasıyor diye haftada 140k kasamaz user sayısı sınırsız değil sonuçta

"Not: Bana saçma sapan render felan demeyin youtube yeni başladım bişe anlamıyorum."

Forum üyelerine karşı üslubunuzun Youtube a yeni başlayıp başlamamanızla bir alakası yoktur. O yüzden daha saygılı bir şekilde mesaj atmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca madem yenisiniz ve bişey anlamıyorsunuz ANLAYANA kadar bütün konuları defalarca okuyun. Yine anlayamazsanız bu işden herkez kazanacak diye bir kural yok boşuna zaman kaybetmeden bu işi bırakırsınız.

NOT: Render ne demek , Nasıl yapılır , Ne işe yarar bu soruların cevabını bilmeden ve öğrenmeden o aldığınız izlenimlerle hayallerinizdeki kazanca ulaşamazsınız :)

Arkadasin uslubundan hava almaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. [MENTION=11620]era[/MENTION]

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri