3 pin isteyip onaylanmayan gelsin içeri

• Kullanıcı kingapo01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
herkeze iyi şanslar yarın öglene dogru cevap gelir diye umuyorum yöntemi deneyenler sonucu paylaşırsa iyi olur kesinleştiririz yöntemi

2. pin istediğinde ekran görüntüsünü gönderin kabul oluyor 1 yıllık adsense var bendede bu şekilde onaylattım.

Valla uğraştım bi yol bulamazsam yeni bir yol oluşturdum artık gidin bu yoldan :D Hocam ınsan cevapladığı ıcın geri dönüşleri 5 10 saati bulyo ama dediğim gibii sen dırek adsense ekran görüntüsünü at onda 5 10 saate dons yapıp onaylarlar

ben şanssızım o zman 15 saat geçti :) cevap yok

hocam anında otomatık cevap geldı noreply mail adresınden adsense tek basınıza kullanacagınız bır urundur falan fılan dıye bı bana mı oluyor bu :)

aydDV4.jpg

Son düzenleme:
mesajım bulunsun birde bunu deneyelim hala onaylatamadım mobildeyim

o maile atıyorum cevap geliyo bu mail otomatik maildir flan diyo sen nasıl attın bu adresede cevap geldi hayret valla:D

Hocam Dediklerinizi Yaptım Ama Benim Adsenseyi Onaylamadılar :(

Bana da sadece otomatik mesaj geliyordu adsense dilini ingilizce yapıp tekrar form yolladım mail geldi.

Thank you for your email.
In order for me to manually verify your Personal Identification Number (PIN), you need to confirm the accuracy of your account information by sending me proof of your identity.
I will accept a digital image of a government-issued ID card. NOTE: the image must display your payee name and mailing address as they appear in your account.

If the mailing address in your account is different from the address displayed on your ID card, or your ID does not provide information about your mailing address, you can also confirm your address by providing an image of a bank statement, telephone bill, or rent receipt displaying your payee name and mailing address as it appears in your AdSense account.

Please, simply respond to this email and attach a digital copy of the documents listed above.

Mail bu. Arkadaşıın dediği gibi ben de ehliyetimin fotoğrafını çektim adsense resmiyle birleştirip yolladım onaylandı. Denemenizde fayda var bence. Bugün onaylattım.

Bana da sadece otomatik mesaj geliyordu adsense dilini ingilizce yapıp tekrar form yolladım mail geldi.

Mail bu. Arkadaşıın dediği gibi ben de ehliyetimin fotoğrafını çektim adsense resmiyle birleştirip yolladım onaylandı. Denemenizde fayda var bence. Bugün onaylattım.

skype uzeyirceylan eklermisiniz acaba ?

birde hocam aynı yerden kimliği yolladınız değilmi ? dosya yükleme yerinden ?

skype uzeyirceylan eklermisiniz acaba ?

birde hocam aynı yerden kimliği yolladınız değilmi ? dosya yükleme yerinden ?

skype'a şuan giremiyorum hocam aynı yerden sadece adsense resmini yolladıktan sonra mail geldi maile yolladım kimliği

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri