Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 3. pini istedim 30 gün sonra formu doldurun dedi ama şuan profilde form çıkmış acaba doldurup adsense ekran görüntümü atsam kötü bir şey olur mu 30 gün beklemem mi gerekiyor illaha ki =?
Olmaz ama adsense ekran görüntüsünü her zaman kabul etmeyebilir en güvenlisi kimlik fotosunu atmaktır.
Hocam kimlik fotosuna çekiniyorum acıkcası ileride web işine giricemde adsense gene kimlikle onaylatırsak patlarız fln.
Arkadaşlar ben de 2. pini istedim 1. pin gelmedi adres doğruydu neden gelmedi acaba ptt takıldı mı ?
Arkadaşlar ben de 2. pini istedim 1. pin gelmedi adres doğruydu neden gelmedi acaba ptt takıldı mı ?
Hocam ptt adını versenede bakmıyor takip numarası veriyor. Bende anlamadım umursamıyorlar mı yoksa gerçekten gelmesi çok mu uzun sürüyor...
Önceki adresle aynı değildi sadece komşuya istedim gelmişti ama şimdi gelmedi ptt takmıyor herhalde takip no nasıl veriyorlar hocam ? cevap için teşekkürler.![]()
Pinlerde sıkıntı çıkabiliyor.Adresi tekrar kontrol et hocam.Yanlış yazma uygun yaz okunaklı yaz.Olmadı ptt git bak sor.
Takip no olmuyor üstünde yani her şey şansa kalmış durumda
Bu arada arkadaşlar yolladım bakalım ne olacak.
Hocam adres doğru geçen yine istedim gelmişti ilk pindi ama şimdi gelmedi ptt nasıl çalışıyor anlamıyorum ki cevap için teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------
Ptt yi arasam mı ?
Hocam ben aradım 2 tane bürosuna gittim isimden sorgulayamayız dedi.
---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Az önce mail geldi.
Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.
Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.
Şimdi bu parayı ne zaman yatırırlar hocalar çok mutluyum yaşasın![]()
hocam yakın zamanda bende 3. yu isticem de adsense ekran goruntusu ile mi hallettiniz yoksa kimlik fotokopisi ile mi bi kısaca yaptıklarınızı ozet gecseniz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.