Arkadaşlar Dün 3 saatte 1800 Dolar kazandım diye konu açan bir arkadaş vardı, konuyu ilgiyle takip ettim. Kanalının kapanmasına çok üzüldüğüm gibi parasını alabilmesi içinde inanın yürekten dua ediyordum. Dün bir videom patlama yapmıştı, sadece dün 46,60 dolar kazandırdı tek başına diyebilirim. Bu gün sabah durgunlaşmış gibiydi ancak ne olduysa yaklaşık 1 saat kadar önce oldu bir anda video tekrar yorum ve beğeni almaya başladı, gösterim ve tıklama tavan yaptı..
Şu an itibariyle 41000 gösterim 3574 tık var..kazanç 140,26 dolar oldu..Eğer ben bunları yazana kadar değişmediyse tabii. Çünkü her 10 dakikada değerler acayip şekilde değişiyor...Korkmaya başladım dünkü arkadaş gibi kanalım kapanacak diye...Her hangi bir hile hurda yok herşey doğal gelişiyor...Para kazanırken bile bu kadar strese gireceğimi hiç düşünmemiştim...Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterin...Sizce herhangi bir şey yapmalı mıyım...
Şu an itibariyle 41000 gösterim 3574 tık var..kazanç 140,26 dolar oldu..Eğer ben bunları yazana kadar değişmediyse tabii. Çünkü her 10 dakikada değerler acayip şekilde değişiyor...Korkmaya başladım dünkü arkadaş gibi kanalım kapanacak diye...Her hangi bir hile hurda yok herşey doğal gelişiyor...Para kazanırken bile bu kadar strese gireceğimi hiç düşünmemiştim...Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterin...Sizce herhangi bir şey yapmalı mıyım...