3 Saatte 1800 Dolar Kazanan Arkadaşın Durumuna mı Düşeceğim? Tecrübeli arkadaşlar Lütfen Yardım!

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Dün 3 saatte 1800 Dolar kazandım diye konu açan bir arkadaş vardı, konuyu ilgiyle takip ettim. Kanalının kapanmasına çok üzüldüğüm gibi parasını alabilmesi içinde inanın yürekten dua ediyordum. Dün bir videom patlama yapmıştı, sadece dün 46,60 dolar kazandırdı tek başına diyebilirim. Bu gün sabah durgunlaşmış gibiydi ancak ne olduysa yaklaşık 1 saat kadar önce oldu bir anda video tekrar yorum ve beğeni almaya başladı, gösterim ve tıklama tavan yaptı..
Şu an itibariyle 41000 gösterim 3574 tık var..kazanç 140,26 dolar oldu..Eğer ben bunları yazana kadar değişmediyse tabii. Çünkü her 10 dakikada değerler acayip şekilde değişiyor...Korkmaya başladım dünkü arkadaş gibi kanalım kapanacak diye...Her hangi bir hile hurda yok herşey doğal gelişiyor...Para kazanırken bile bu kadar strese gireceğimi hiç düşünmemiştim...Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterin...Sizce herhangi bir şey yapmalı mıyım...

benim bir videom 24 saat olmadan 120k almıştı sorun çıkmadı.

tıklama çok yüksekmiş :)
ben 22 bine 250 tıklama almıştım-neden fark ediyor bu kadar acaba
???

Video'yu al başka bir kanal aç orada da paylaş. Eşeğini sağlam kazığa bağla. Bir şey olmazsa ikisinden de para alırsın. :D

Video'yu al başka bir kanal aç orada da paylaş. Eşeğini sağlam kazığa bağla. Bir şey olmazsa ikisinden de para alırsın. :D

Valla diğer konuda Muslera06' nın böyle durumlar için dediğin şekilde önerisi vardı, onu düşünerek aynen dediğini yaptım arkadaşım...
Bu arada tık sayısı 4612 ye ulaştı...Hayatımda artık yeni bir duygu var...TIRSARAK SEVİNMEK :))

youtubenin %80 ni şans işi...

aynı videoyu başka kanala at okadar izlenmez. (tecrübeyle sabittir)

hile hurda olmadığı sürece youtubeden korkmayın ;)

sen bu videodan toplamda 1000 doların üstünde para alacaksın usta :D

İnşallah kardeşim ne diyim ağzın BAL yesin...

---------- Mesaj saat 20:08:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:48 civarında gönderildi. ----------

youtubenin %80 ni şans işi...

aynı videoyu başka kanala at okadar izlenmez. (tecrübeyle sabittir)

hile hurda olmadığı sürece youtubeden korkmayın ;)

Evet haklısın arkadaşım...Dediğin gibi korkudan önlem olsun diye yaklaşık yarım saat önce diğer kanalıma da attım videoyu tık yok :)

Valla diğer konuda Muslera06' nın böyle durumlar için dediğin şekilde önerisi vardı, onu düşünerek aynen dediğini yaptım arkadaşım...
Bu arada tık sayısı 4612 ye ulaştı...Hayatımda artık yeni bir duygu var...TIRSARAK SEVİNMEK :))

kaç tık oldu? 13 dakikada 1k tık gelmişse, şuan coşmuştur. Sık sık bilgilendirme yaparsan seviniriz. :D

1800 dolar kazanan adam da hile hurda yapmamış ama kapatmışlar kanalını o iş nasıl olacak? :confused:

Telif yemezsin demedim ki :) o arkadaş telifden dolayı kanalı kapandı diyebiliyorum.

teliften kapanan kanalın parası zaten ödeniyor. Bunda kaybedecek bişey yok

yeni kanal açıp ordan devam edersin ;)

Nasıl bir video bu kadar tık alır bu günlerde çok merak ediyorum. Olsa olsa daynamo'dur ama neyse:-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri