onun ki beygir videolarıydı![]()
Haha bu tanım on numara olmuş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onun ki beygir videolarıydı![]()
Hocam kapanma yoktur inşallah kanalda ?
Valla şok halinde ekranı izlemeye devam...Allah izin verirse olmayacakta inşallah...Her şey organik doğal yürüyor bakalım...Nasip..Hocam kapanma yoktur inşallah kanalda ?
Sesi Soluğu Çıkmıyor![]()
Arkadaşım çıkacak soluk kalmadı heyecandan![]()
sevinçten bayıldı adamgüle güle harca dostum
Teşekkür ederim Dostum sağolasın...Bu arada henüz bayılmadım ama bu tempola sabaha kadar dayanabilirmiyim bilmem...
---------- Mesaj saat 21:22:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:53 civarında gönderildi. ----------
Valla ekran görüntüsü paylaşmak isterim ama hava atıyormuş gibi yada görgüsüzlük yapıyormuş gibi algılanmak istemem...Şu aynı tempoda devam ediyor diyebilirim...
Son durum an itibariyle aşağıdaki gibidir arkadaşlar...İzniniz olursa uzun bir süre ekran görüntüsü paylaşmıyayım arkadaşlar...Yanlış anlamayın ama benim hayatımda bir işi ne kadar dillendirirsem aksilik çıkmıştır...Bu nedenle sadece fırsat buldukça gidişat hakkında yorumda bulunmak isterim.
gecen haftada bende oldu hala meyvasini yiyorum. mumkun oldugunca videoyu sikayet edilmeyecek duruma getir kufurleri belli olcude temizle arada kendinde yorum yap
telefondan yaziyorum yazim hatalari icin kbakmayin
tiklamaya bak beee ruyamda bile goremem bu tiklamayigule gule harcarsin ins
öncelikle hayırlı olsun daha çok kazanman dileğiyle..arkadaşım içerik neydi yabancı mı türkçemi ??
bide ellemi yükleme yaptın yt ye yoksa botlamı çok merak ediyorum bunu bide face twitter gibi yerlerde paylaştınmı imleme yaptın mı videona?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.