3 saniyede bir reklam

youtube normalde videodaki doğal aralıklara reklam koyun diyor biz rastgele 7 dk arayla koyuyoduk bişey olmuyodu. denemekden zarar gelmez.

7dk reklam aralığı kalktı demek her saniye reklam koymu demek arkadaş ya

Bu zihniyetler yt den anlık parayı almak isteyen, etrafındakileri düşünmeyen ve her gün destek ve yardım aldığı yerdeki insanları bile hiçe sayarak hepsi bana ne gelirse bana diyen bencil insanın ta kendisidir! umarım karşıma çıkmaz böyle bir videolu kanal.

Benim çıktı kendi pcmden 2 vds den flagladım.

youtube normalde videodaki doğal aralıklara reklam koyun diyor biz rastgele 7 dk arayla koyuyoduk bişey olmuyodu. denemekden zarar gelmez.

Biz rastgele 7 dak. aralık koymuyorduk, en kısa aralık 7 dakika olmalıdır diye belirtiyordu o yüzden 7 dakika aralık bırakıyorduk.

Böyle yaparak millet altın yumurtlayan tavuğunu kesmeye çalışıyor ama o masaldaki gibi sonu hüsranla biticek demedi demeyin mmillet kurucak reklam engelleyen eklentileri sonra uğraş dur tık alıcam diye ah bu aç gözlülük..

Maksat zaten izleyiciyi sıkmadan bunaltmadan reklamı izletmek tıklatmak her 5 saniyede bir reklam çıkarın bakalım ne olur sizce? her 5 saniyede bir reklam çıksa video izlerken ben olsam basarım küfrü kapatırım kafadan:) Sonra flag şikayet derken hesap neden kapandı diye sakın düşünmeyin bence...
Patron google onun kuralına göre oynamak zorundayız. Alengirli iş eninde sonunda patlar. En güzeli legal çalışıp, aylık sabit geliri hedeflemek ve artırmak olmalı.

İllegal olmayabilir ama yapmayın tavsiye etmem. Her şeyin cılkını çıkartmaya aç gözlülüğe gerek yok sonunun nasıl biteceğini birazcık ileri görüşlü arkadaşlar anlayabilir. Google'ın reklam için hedef kitlesi zorla tıklayanlar değildir. Bu şekilde bir işlemle kesin kurallar gelecektir gelmese bile kanalların çok duracağını sanmıyorum.

Hadi deneyin izlenmeleriniz dibe vursunda görün dünya kaç bucakmış :D sarıdan güzükmeyen bir videoyu ben izlemem mesala veya hayatta paylaşmam.İşte herkes insan onlarda öyle düşünüyolar biraz empati yapın .İnsanları sıkmadan daha çok kazanırsınız emin olun.Ayrıca youtube'nin ne yapacağını hayatta bilemezsiniz bi kalkmışsın sabah adsen yok hiç şaşırmayın.Bu olay şuanlık bir hata da olabilir bilemezsiniz o kadar güncelleme vs den sonra bence reklamları azaltın arttırmayın tavsiyem odur.

ben 5dk aralıkla koyuyorum gayette iyi oluyor izlenimler süper bgbm de iyi

Benim izlediğim dizilerde böyle bir video göreyim ben direk flaglarım arkadaş. Ben yeri geliyor zengen medya içeriğine dahi tıklıyorum adamın sırf emek verip yüklemiş diye. Ama 3-5 saniyede bir reklam çıkarsa bu izleyiciyi yanıltmaktan başka birşey değil.
Ha içeriğin ismini değiştirip sahte atmışsın ha 3-5 saniye aralıklar ile reklam ayarlayarak yüklemişsin ne fark eder ben doğru düzgün izlemedikten sonra.

Bana ters etki yaptı bu :D
glB022.jpg

Biz rastgele 7 dak. aralık koymuyorduk, en kısa aralık 7 dakika olmalıdır diye belirtiyordu o yüzden 7 dakika aralık bırakıyorduk.

iyide orda "Lütfen videonuzun içeriğinde oluşan doğal araların zamanlarını girin,Uygun olduğunu düşündüğünüz yerlere ara süreleri ekleyebilirsiniz." diyor. siz doğal aralıklara yada uygun yerleremi giriyodunuz reklamları yoksa rastgelemi. kimsenin videoyu inceleyim uygun yerlere reklam gireceğini sanmam. özellikle spam video ise.

7 dk aralıkla konulduğu zaman videoreklmı çıkıyor ben 5 er dk aralıga dusurdum reklamları video reklamı çıkmıyo düştü gibi geldi sanki. Bu konuda fikri olan varmı

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sık reklam koyunca tbm de düşüş sayfa to da düşüş oluyo ideal reklam koymak en güzeli hem izleyen kişi sonuna kadar izler tıklarsa 3 5 tıklar öbürkü türlü izlemeden direk cıkar ztn yarısında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri