3 saniyede bir reklam

siz koymayın bence işin suyu çıkınca gugıl amca illa ki bi yaptırımı olur!!!

Konuyu gordum konu sahibi izin verirse bir sorunumu yaziyim dedim misal bende 20 dk lik yada 2 saat lik video ya belirli araliklarla reklam koyuyorum misal ilk kendi reklami cikiyir yt nin verdigi sonra ben 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 dk lara ayarliyorum diyelim ilk reklam cikti kapadim reklami sonra 12 dk ya aldim video yu reklam cikmiyor hic ve tum reklamla yerleri sari cubuklar kay boluyor bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum hocam sonuçları tam ne olur ama 2 dk da bir abartı gerek yok izleyici yi suistimal etmeye girer bu.. Ben partnerde 5 dk da bir Adsensede 7dk10 sn de bir reklam koyarım fakat senin 2 dk da bir reklam koymanının da bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum.

Bir film kanalıma 3,30 dakika aralık ile girdim bakalım ne olucak :)

3 saniyede reklam gören adam adblock kurmadan bir saniye durmaz. Çok sinir bozucu birşey bunu yapanlar ekmekle oynuyor herkes bu yola başvurursa kazançlar artmak yerine azalacaktır.

adsense ban riski olabilir hiçbir yerde açıklaması yok bende 5 dakika arayla koydum kanalım kapandı ama ondan değildir bugün 7 dakika arayla koyucam

Tv de dizi izlediğinizi düşünün her dakka reklama gidiyolar ana avrat sövmezmisiniz ? :D

Daha demin bende yanlıslıkla full reklam açmısım bi baktım video sap sarı la noluyo dedim reklam sürelerini yeniden düzelttim google hata yapmıs 7 dk olayını kaldırmakla :D

10dk aralık iyidir. Youtube bişey demez ama adsense affetmez. Bir websitesinde bile bir sayfaya yanlış hatırlamıyorsam 3 reklam birimi ve 3 bağlantı birimine müsade ediyor. Bence fazlası tıklamaya teşvik deyip banı çakar.

10dk aralık iyidir. Youtube bişey demez ama adsense affetmez. Bir websitesinde bile bir sayfaya yanlış hatırlamıyorsam 3 reklam birimi ve 3 bağlantı birimine müsade ediyor. Bence fazlası tıklamaya teşvik deyip banı çakar.
Bu fırsatı bize veren yutubun kendisi ama bunu da düşünmk lazım

Merhaba arkadaşlar.Az önce bir videoya denk geldim.Video +20 dakika nerdeyse saniye başı reklam çıkıyor videoda birini kapatıyorum biri açılıyor.Ortalama 3 saniyede kesin yeni reklam çıkıyor.Şimdi sorum şu bu tür şeyler illegal şeyler değilmidir ? yani kesintisiz reklam ?

bu adamlar yüzünden insanlar da salak değil ya nasıl engellerim diye araştırıyor adblock yüklüyor.
birbirimizi bitiriyoruz

Merhaba arkadaşlar.Az önce bir videoya denk geldim.Video +20 dakika nerdeyse saniye başı reklam çıkıyor videoda birini kapatıyorum biri açılıyor.Ortalama 3 saniyede kesin yeni reklam çıkıyor.Şimdi sorum şu bu tür şeyler illegal şeyler değilmidir ? yani kesintisiz reklam ?

videoyu yayınlasana burda ben görmeden inanmam.

Bu zihniyetler yt den anlık parayı almak isteyen, etrafındakileri düşünmeyen ve her gün destek ve yardım aldığı yerdeki insanları bile hiçe sayarak hepsi bana ne gelirse bana diyen bencil insanın ta kendisidir! umarım karşıma çıkmaz böyle bir videolu kanal.

Abi durum şöyle tamamen kendi iradenize bırakılıyor. Daha önceden Adsense ile çalışanlar bilir google politikalarını. Aşırıya kaçma veya gereksiz kullanma sonucu mutlaka ama mutlaka yaptırım uygulanır emin olalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri