siz koymayın bence işin suyu çıkınca gugıl amca illa ki bi yaptırımı olur!!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmiyorum hocam sonuçları tam ne olur ama 2 dk da bir abartı gerek yok izleyici yi suistimal etmeye girer bu.. Ben partnerde 5 dk da bir Adsensede 7dk10 sn de bir reklam koyarım fakat senin 2 dk da bir reklam koymanının da bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum.
Bu fırsatı bize veren yutubun kendisi ama bunu da düşünmk lazım10dk aralık iyidir. Youtube bişey demez ama adsense affetmez. Bir websitesinde bile bir sayfaya yanlış hatırlamıyorsam 3 reklam birimi ve 3 bağlantı birimine müsade ediyor. Bence fazlası tıklamaya teşvik deyip banı çakar.
Bu fırsatı bize veren yutubun kendisi ama bunu da düşünmk lazım
Valla fırsatı bizi düşündügü için verdigini sanmıyorum. En basitinden flag sisteminde birde toplu reklamcılık gibi bir seçeneğide vardı.
Merhaba arkadaşlar.Az önce bir videoya denk geldim.Video +20 dakika nerdeyse saniye başı reklam çıkıyor videoda birini kapatıyorum biri açılıyor.Ortalama 3 saniyede kesin yeni reklam çıkıyor.Şimdi sorum şu bu tür şeyler illegal şeyler değilmidir ? yani kesintisiz reklam ?
Merhaba arkadaşlar.Az önce bir videoya denk geldim.Video +20 dakika nerdeyse saniye başı reklam çıkıyor videoda birini kapatıyorum biri açılıyor.Ortalama 3 saniyede kesin yeni reklam çıkıyor.Şimdi sorum şu bu tür şeyler illegal şeyler değilmidir ? yani kesintisiz reklam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.