Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani ikinci resimdeki gibi olunca tamamdır olay?haa ayrı bir çıktı vermiyor normal videoda işlem yapıyor değil mi
md5 ffmpeg kodu var mı acaba?
şu programlarıda ben tavsiye ederim.
Movavi Video Converter 16: şimdiye kadar gördüğüm en hızlı convert programı.
Launch YouTubeByClick : yeni keşfettiğim video indirme programı. Kanaldaki tüm videoları tek tuşla indirirsiniz.
sesden dolayı dünya engeli veren videolar var. Bunları geçecek program önecek biri varmı acaba![]()
teşekkürler kardeşim Launch YouTubeByClick programını beğendim süper yapmışlar
Launch YouTubeByClick : yeni keşfettiğim video indirme programı. Kanaldaki tüm videoları tek tuşla indirirsiniz.
sesden dolayı dünya engeli veren videolar var. Bunları geçecek program önecek biri varmı acaba![]()
Hocam peki mp3 ü Mp4 e cevirecek bir program öneriniz var mı?
Bende coğunuz biliyordur ama bilmeyenler için
Advanced Renamer Torrrent çalışanlar özellikle toplu dosya isimlerini değiştirmek için çok iyi.
Bunu önerebilirim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.