Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Markasi nedir hocam.55tl pahaliymis markasızsa eğer
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
marka neydi
gömleğin açılmışını görseydik keşke. hayırlı satışlar
marka neydi
Jack jones % paul and bear bershka gibi yerlerden 60 70 alıyorum bunlara bu fiyat çok çok pahalı kusura bakmayın.
Hocam o aldığınız ürünlerin kumaşdın daha kaliteli bunu yukarıda belirttim ben şu marka bu markayı kötülemek istemem ama alan bir daha sipariş veriyor web sitemiz üzerinden satıyoruz. İşte amacımız markayı tanıtmak ve kullandığınızda diyeceksiniz cidden söylediğinden daha fazlasıymış.
Sipariş veren arkadaşlar olursa ilk ürüne dokunduklarında yorum olarak izlenimlerini yapabilirler
Hayırlı işleriniz olsun hocam kalite için birşey diyemem ama fiyat biraz daha uygun olsa benim gibi düşünen birçok kişiye belki satış yaparsınız ticari fikrim budur.
İade veya değişim var mı bir de bu şekilde satış yapmak zor olur kanaatindeyim açılmışını ve mümkünse birinin üstünde fotolarını çekip atarsan daha çok satma ihtimalin var.
gömleğin açılmışını görseydik keşke. hayırlı satışlar
İade veya değişim var mı bir de bu şekilde satış yapmak zor olur kanaatindeyim açılmışını ve mümkünse birinin üstünde fotolarını çekip atarsan daha çok satma ihtimalin var.
Daha sade modelleri varmı
[MENTION=52625]DenqeSiz[/MENTION] Hayırlı işler hocam. Kumaşını, kalitesini bilmem ama görüntüsü 55 tl etmez gibi. Benim tavsiyem rekabetçi fiyatlar koymanız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.