3 tane polo t shirt alana 1 tane polo t shirt bedava | ücretsiz kargo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenqeSiz

Yasaklanmış
satış konusu değişti

Son düzenleme:
gömleğin açılmışını görseydik keşke. hayırlı satışlar

Markasi nedir hocam.55tl pahaliymis markasızsa eğer

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ottomoda yeni markayız aslında ingiltereye çalışıyoruz yeni yeni TR başladık 1 ay kadar oldu yukarıdaki arkadaşa dediğim gibi kumaşı gerçekten çok kaliteldiir %100 penyedir terletmez normalde internet sitemiz üzerinden satıyoruz

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

gömleğin açılmışını görseydik keşke. hayırlı satışlar

Hocam sizin için ciddi alıcıysanız açılmış resmini yollarım mesajla istiyorsanız şayet

Hocam şöyle ifade edeyim piyasada yeni markayız lakin maliyetine satıyoruz ve ücretsiz kargo ve şunuda belirteyim altı çizili şekilde o piyasada marka diye aldığınız polo t shirtlerin kumaşından daha kaliteli olurda alırsanız kaliteyi görmüş olursunuz bu modeller ingiltereye yolluyoruz ve ingilterede 225 tl satılan polo t shirtler

Hocam ottomoda yeni markayız aslında ingiltereye çalışıyoruz yeni yeni TR başladık 1 ay kadar oldu yukarıdaki arkadaşa dediğim gibi kumaşı gerçekten çok kaliteldiir %100 penyedir terletmez normalde internet sitemiz üzerinden satıyoruz

Ürünleri görsel olarak inceledim kalite konusunda arkadaş açıkca belirtmiş gerçekten fiyat uygun kaliteye göre hayırlı satışlar.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar şunu tüm samimiyetimle söyluyorum bu polo t shirtler bir tane deneme amaçlı sipariş verdiğinizde ikinci sipariş vereceksiniz kaliteye dokununca göreceksiniz

Son düzenleme:
Jack jones % paul and bear bershka gibi yerlerden 60 70 alıyorum bunlara bu fiyat çok çok pahalı kusura bakmayın.

Jack jones % paul and bear bershka gibi yerlerden 60 70 alıyorum bunlara bu fiyat çok çok pahalı kusura bakmayın.

Hocam o aldığınız ürünlerin kumaşdın daha kaliteli bunu yukarıda belirttim ben şu marka bu markayı kötülemek istemem ama alan bir daha sipariş veriyor web sitemiz üzerinden satıyoruz. İşte amacımız markayı tanıtmak ve kullandığınızda diyeceksiniz cidden söylediğinden daha fazlasıymış.

Sipariş veren arkadaşlar olursa ilk ürüne dokunduklarında yorum olarak izlenimlerini yapabilirler

Hocam o aldığınız ürünlerin kumaşdın daha kaliteli bunu yukarıda belirttim ben şu marka bu markayı kötülemek istemem ama alan bir daha sipariş veriyor web sitemiz üzerinden satıyoruz. İşte amacımız markayı tanıtmak ve kullandığınızda diyeceksiniz cidden söylediğinden daha fazlasıymış.

Sipariş veren arkadaşlar olursa ilk ürüne dokunduklarında yorum olarak izlenimlerini yapabilirler

Hayırlı işleriniz olsun hocam kalite için birşey diyemem ama fiyat biraz daha uygun olsa benim gibi düşünen birçok kişiye belki satış yaparsınız ticari fikrim budur.

Hayırlı işleriniz olsun hocam kalite için birşey diyemem ama fiyat biraz daha uygun olsa benim gibi düşünen birçok kişiye belki satış yaparsınız ticari fikrim budur.

Hocam biz http://www.tedbaker.com/row/Mens/Clothing/Tops-and-T-shirts/c/category_mens_clothing_tops-t-shirts markasına yaptığımız ürünleri ihracat fazlasını kendi markamızı tanıtmak amacıyla maliyetine satıyoruz. Bu markanın ürünlerini zaten biliyorsunuzdur.

İade veya değişim var mı bir de bu şekilde satış yapmak zor olur kanaatindeyim açılmışını ve mümkünse birinin üstünde fotolarını çekip atarsan daha çok satma ihtimalin var.

İade veya değişim var mı bir de bu şekilde satış yapmak zor olur kanaatindeyim açılmışını ve mümkünse birinin üstünde fotolarını çekip atarsan daha çok satma ihtimalin var.

Hocam değişim var yarın ekleyeceğim ama şimdi alacağım derseniz sizin için hangi modeli beğendiyseniz resmini çeker yollarım

[MENTION=52625]DenqeSiz[/MENTION] Hayırlı işler hocam. Kumaşını, kalitesini bilmem ama görüntüsü 55 tl etmez gibi. Benim tavsiyem rekabetçi fiyatlar koymanız

[MENTION=52625]DenqeSiz[/MENTION] Hayırlı işler hocam. Kumaşını, kalitesini bilmem ama görüntüsü 55 tl etmez gibi. Benim tavsiyem rekabetçi fiyatlar koymanız

Hocam kumaş kalitesini bir bilseniz diyeceğiniz tek şey bu ürün bu fiyattan daha yukarı satılması gerekir inanın siteden satıyoruz alan bir daha alıyor

Siftah amaçlı bir kişiye kargo dahil 50 TL vereceğim amaç sadece kaliteye dokunsun

Son düzenleme:
Satış devam ediyor 3 tane alana 1 tane polo t shirt bedava kısa bir süreliğine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri