3.taraf uyarisinin ihtara dönüsmesi [GÖZLEM]

• Kullanıcı sequieros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Evet arkadaslar bu siralar 3.taraf ile ilgili konularda artis oldugunu rahatlikla soyleyebiliriz. Ben de kendi gözlemimi yazmak istiyorum.Belki yararli olur.

Simdi toplu yukleme yaptigim bir haber kanalim vardi. Dün Euronews tarafindan kanalima ilk ihtari almam ile ilgili bir mail geldi ve bu mailin saati 17:11. Sonra maillerime bakmaya devam ederken dikkat ettim yine Euronews tarafindan bir mail daha gelmis. Bu mailin icerigi ise 3.taraf eslesen uyarisi ve mailin gelis saati 16:55.

Tabi Euronews direkt olarak da ihtar yollayabilirdi ancak 3.tarafin gelip ardindan kisa bir sure sonra ayni videoya ihtarin gelmesi ile benim dusuncem 3.taraf uyarisi veren videolari hemen silmek. Ben zaten normalde öyle yapiyorim ama pc basinda olmadigim icin yetisemedim.

Diger dikkatimi ceken sey ise toplu yukleme yaptigim ortalama 40 videodan 38'inin para kazanma ozelligi direkt aktif oldu. Bir tek ihtar aldigim video ve arti 1 video, inceleniyor statusundeydi. Diger videoya da bugun 3.taraf uyarisi geldi ve hemen kaldirdim.

Umarim actigim konu faydali olur. Herkese iyi forumlar.

evet bugün de benim 30k izlenim almıs bir videoma 3. eşleşen geldi videoyu hemen özele aldım.

Benimde bir videoda başıma geldi.
Ben ama kabul etmemiştim.
Daha doğrusu kanala girmedim, 3-4 gün sonra kanala girince bir video eşleşene düşmüş vede ondan Telif yemiştim.
Görsem yada farkında olsam anında silerdim.
Ben normalde Abone vs gelsede isterse 50-60k izlensin o videoyu direk siliyorum.
Bana kazandırmayan videonun kanalımda yeri yok.

eslesen 3. taraf icerigi tartismaya acik bir konudur.

Simdi eslesen ucun cu taraf aldiniz, isitsel gorsel fark etmez
hak sahipleri birden fazla olabilir ve her iki tarafda farkli isteklerde bulunabilir

yani sen eslesen aldin arkasina ihtar aldin
diger arkadas eslesen aldi ama ihtar almadi

bu durumlar olabilir. sen ihtar aldin diye bu durum herkesde ayni sonuc vermez
yada diger arkadas almadi diye bu genel bir cozum yolu olmaz
ve en cok yanildiginiz nokta ise kabul ettim bakin akadaslar kabul etmek ten kastiniz nedir bilmiyorum ama bu durum videonun hak sahibi ile senin videon arasinda anlasmaya varilmasi gereken birsey.. bunuda soyle aciklayim

eslesen aldiniz simdi youtube size diyor ki ya silin ya kabul edin yada karsi bildirim yapin

cun ki anlasilan bu video sie ait degil eger biz yaniliyorsak karsi bildirim yapin
yanilmiyorsak silin yada kabul edin ki netlik kazansin

kabul ettiniz var sayalim bu demek degil ki, tamam taraflar anlasti ben yayinliyacagim ama parasi karsi tarafa gidecek.. yok boyle birsey digeri gelir kaldir benim videomu der.

sistem boyle calisiyor yani en temizi eslesen aldiysaniz ve gercek bir kisiyse hani su grunlar falan var ya onlar haric yani tanindik bilindik kislerden geliyorsa silin video yu gitsin. Her turlu skinti

eslesen 3. taraf icerigi tartismaya acik bir konudur.

Simdi eslesen ucun cu taraf aldiniz, isitsel gorsel fark etmez
hak sahipleri birden fazla olabilir ve her iki tarafda farkli isteklerde bulunabilir

yani sen eslesen aldin arkasina ihtar aldin
diger arkadas eslesen aldi ama ihtar almadi

bu durumlar olabilir. sen ihtar aldin diye bu durum herkesde ayni sonuc vermez
yada diger arkadas almadi diye bu genel bir cozum yolu olmaz
ve en cok yanildiginiz nokta ise kabul ettim bakin akadaslar kabul etmek ten kastiniz nedir bilmiyorum ama bu durum videonun hak sahibi ile senin videon arasinda anlasmaya varilmasi gereken birsey.. bunuda soyle aciklayim

eslesen aldiniz simdi youtube size diyor ki ya silin ya kabul edin yada karsi bildirim yapin

cun ki anlasilan bu video sie ait degil eger biz yaniliyorsak karsi bildirim yapin
yanilmiyorsak silin yada kabul edin ki netlik kazansin

kabul ettiniz var sayalim bu demek degil ki, tamam taraflar anlasti ben yayinliyacagim ama parasi karsi tarafa gidecek.. yok boyle birsey digeri gelir kaldir benim videomu der.

sistem boyle calisiyor yani en temizi eslesen aldiysaniz ve gercek bir kisiyse hani su grunlar falan var ya onlar haric yani tanindik bilindik kislerden geliyorsa silin video yu gitsin. Her turlu skinti

Herkeste tabi ki ayni sonucu vermez. Ornegin dizi kanalimda almistim 3.taraf uyarisini ama hiti iyiydi. Abone cekebilirim diye yaklasik 1 hafta tuttum o sekilde kanalimda sonra sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri