3 te 0

aynı kategoride bakıyorum en az 5 kişi güncel video atıyor

Kapanmayan kanallar var ne yazikki piyasada... Onlarca telif gelip kapanmayan kanallar gördük...
Ayrıca çalıma şekli ve yöntemide önemli bir husus olabilir. Hangi şartlarda ne yaparak video attıklarını iyi kestirememiş olabilirsiniz. O kadar fazla etken varki.

İp değişimden bahsetmedim, pc temizliğinden bahsettim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde çökerler tepesine. Geçmişte bunun çooook örneğini gördük. Kapanan adsenseler v.s
Boşuna kasıyorsak aynı ipden telefon doğrulamaya takılmadan ikinci kez gmail neden açılamıyor bunu açıklayabilirmisin? Bunu açıklayamayacağın gibi zıttı yönündede kesin birşey söyleyemessin. En iyisi böyle durumlarda önlem almaktır. Buna kasma denmez...

Herkesin fikri kendine ancak forumu yıllardır takip ederim sürekli pc den ban yemişsindir ip ban falan böyle saçma cümleler kuranlar çok oluyor. Eğer kanalın kapanıyorsa ya gmail açılışı ile bir alakası vardır yada yüklediğin videolar ile yada telif hakkına sahip firma kanalını kapatıyor.
Aynı ip den telefon doğrulama dediğin olay gmail açılı ı ile alakalı işte dediğim gibi. Valla ister İnan ister inanma Belki 100-200 adsense kullandım 30 tane adsense hesabım hala var. İp değiştirmeden giriş yapıyorum. Hadi kolay gelsin.

spamdan kapanan kanala aynı ip ile giriş yaptığım başka kanalların da seri şekilde kapandığına şahidim. aynı şekilde gmail hesabı açılmış başka ip ile giriş yaptığım kanalların da açık kalmıştı. Kesinlikle ip, çerez kontrolü yapıyor google.

İşte dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı ona göre hareket ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri