3 Telefon Arasında Kaldım

Yok ben sizin her postunuzu çok iyi anlıyorum.Sadece siz ''siyaset seven'' ve bunu sürekli kullanan birisiniz.Ben tweet'lerden ve/veya fecebook paylaşımlarından bahsettiğimde hiç siyasi bir kelime kullandım mı?

özellikle Organ bağışı dedim,marka kötülemekten bahsettim vs.

Tabii ki sen tutup ''x partisi şöyledir,y partisi böyledir'' diye tweet veya siyasilere mention atarsan,değil 5, 25 sene geçse de bu söz seni bağlar.Burda hemfikiriz.Ben zaten konuya girerken ''ilerde iş adamı olduğunuzda'' dedim.''siyasetçi'' demedim ki siz her cevabınızda sanki siyasi sözlerden bahsediyormuşuz gibi cevap verdiniz,bu da sizin nasıl anlamatmak istediğinizle alakalı sanırım ..

Şuan beni 20 değil de 27 yaşında düşün.Daha düne kadar ''aşk mı para mı?'' diye sorsalar para derdim.Ve o zamanlar bu konuyla ilgili tweetlerimde ''aşk mı para mı? sorusuna AŞK diyenler var mı hakkaten'' , ''aşk mı para mı sorunusa aşk diyenler vardı onlara ne oldu'' vb şekildeydi.Sürekli dalga geçerdim.Ama karşıma öyle birisi çıktı ki(bu gerçek sadece yaş varsayım daha iyi anlayabilmeniz için) Bırak parayı dese ki üniversiteyi,youtube'u bırak gel istanbula asgari ücretle işe gir YEMIN EDERIM 1 DAKİKA DÜŞÜNMEM.Hemen biletimi alır giderim

Bakın ne oldu şimdi? Daha 1-2 ay öncesine kadar neler yazıyordum şimdi iş ne boyuta geldi.

Yukarı çıkıp baktım da siyasilere atılan mentionlar'dan bahsetmişsiniz,arkadaşım da gözaltına alındı.Ancak konumuz bu değil,ben siyaseti kesinlikle karıştırmadım.''Siyaset ve Din ''bu konularda yazdığınız sözler kalıcı niletikte olabiliyor.Ona sözüm yok ..

Şu kısımda size biraz hak verdim lakin ben savunmamı o şekilde yaparım demedim ki.Ben sadece insanların fikirleri değişir dedim.İşe gireceğim zaman bana ''sen 5 sene önce bunları bunları yazmışsın'' derse biri bana cevabım '' ama fikirlerim değişti '' değil. ''insanları düşünceleriyle mi yargılıyorsunuz yoksa size kattıklarıyla mı'' olur.

Burda hala o cahil adam mısınız yoksa bunlar sizin sözleriniz mi? 25 yaşındayken (yine ''siyaset dışı'' konuşuyorum.. ) yazdıklarımın arkasında 35 yaşında olmayabilirim,bu dönem adamı değil,sabit fikirli ve hayata at gözlükleriyle bakmayan biri olduğumu gösterir.

Ayrıca alakasız bi yerden cevap verip konuyu uzatma niyetinde değilim,bu vakit kaybı olur.Benim anlatmak istediklerimi siz,sizin anlatmak istediklerinizi ben anlamamış olabilirm.
Sonuçta ''anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır'' ..

Tamamda hepsini geçtim, aşkla organ bağışıyla alakalı yazdığın şeyden dolayı iş adamı olunca kim neden karşına çıksın? O zaman soru en başından saçma bi hal almış olmuyor mu? :) Zaten iş adamı olsanda, siyasetçi olsanda her halükarda yazdığın şeylerin siyasi şeyler olması lazım ki böyle bir tedirginliğe sahip olasın...

Yani meselenin apple'ın cia ile bilgileri paylaşmasından çıktığını unutmazsak, konuyu oradan "facebook ve twitter'da yazılanlar ileride karşınıza çıkar, buna da inanıyorsunuz yani" diyerek bu tarafa taşıyanında sen olduğunu düşünürsek, sosyal hayattaki düşüncelerinizle alakalı yazdıklarınızdan dolayı yardırganacağınızı düşünmemem normal değil mi? :)

Ayrıca benim söylediğim yönde paylaşımlarınızla karşınıza çıkmaları için siyasetçi olmanıza gerek yok. Herhangi bir firmaya eleman olarak girerken bile karşına çıkartırlar.
Siyaset harici geri kalan düşüncelerden kime ne zaten?

Senin sorduğun soruyu, benim verdiğim cevaplardan alakasız tutarak tekrar cevaplayacak olsam...
Senin başına gelebilecek en kötü olay, yeni sevgilinin eski sevgiline yazdığın yazıları görmesi olur.. İleride eşininde geçmişindeki bütün sevgililerinle alakalı yazdığın ilan-ı aşkları okuması olur. Yuva yıkar. Başka ne sorunu olacak sen bundan kork :) :) :) :)
Onlar da anlamazlar valla "ama ben 20 yaşındaydım, 25 yaşındaydım" dikkat et :))))

windows, iphone, blackberry, android, google, youtube, facebook, twitter ile tüm dünyayı takip ediyorlar..bu komple teorisi vs değil...NSA snowden olayı ile patlak verdi zaten...

Milletvekillerimiz bile iphone kullanıyor... Kabak baştan kokmuş zaten, o yüzden pek dikkat etmeye gerek yok böyle şeylere...

şu ayfonu bir sevemedim gitti. insanın paylaşımcı ruhunu kısıtlıyor hep :)

Forewer android. z1 al bence

Senin başına gelebilecek en kötü olay, yeni sevgilinin eski sevgiline yazdığın yazıları görmesi olur.. İleride eşininde geçmişindeki bütün sevgililerinle alakalı yazdığın ilan-ı aşkları okuması olur. Yuva yıkar. Başka ne sorunu olacak sen bundan kork :) :) :) :)
Onlar da anlamazlar valla "ama ben 20 yaşındaydım, 25 yaşındaydım" dikkat et :))))

ahahahah :D bak orda haklısın işte.

Siyaset dışında da ne bileyim mesela hayatı ciddiye almayan tweetleriniz,kaybedenler kulübü repkikleri vs olur twitter'da.Sizi işe alacak adam ''hayatı pek ciddiye almıyorsunuz ki yaptığınız işi hiç ciddeye almazsınız'' diyebilir. ;)

Aklıma ilk gelen örneği verdim örnekler çoğaltılabilir.
not:Konuyu biraz dağıttık.Konu sahibi bizim mesajları görmeden telefon önerilerine baksın.Ya da bizim postları komple başka bir konuya taşıyabilirsin [MENTION=79]Strider[/MENTION] Saygı çerçevesinde devam edebiliriz,maksat birbirimize bişeyler katalım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri