Yok ben sizin her postunuzu çok iyi anlıyorum.Sadece siz ''siyaset seven'' ve bunu sürekli kullanan birisiniz.Ben tweet'lerden ve/veya fecebook paylaşımlarından bahsettiğimde hiç siyasi bir kelime kullandım mı?
özellikle Organ bağışı dedim,marka kötülemekten bahsettim vs.
Tabii ki sen tutup ''x partisi şöyledir,y partisi böyledir'' diye tweet veya siyasilere mention atarsan,değil 5, 25 sene geçse de bu söz seni bağlar.Burda hemfikiriz.Ben zaten konuya girerken ''ilerde iş adamı olduğunuzda'' dedim.''siyasetçi'' demedim ki siz her cevabınızda sanki siyasi sözlerden bahsediyormuşuz gibi cevap verdiniz,bu da sizin nasıl anlamatmak istediğinizle alakalı sanırım ..
Şuan beni 20 değil de 27 yaşında düşün.Daha düne kadar ''aşk mı para mı?'' diye sorsalar para derdim.Ve o zamanlar bu konuyla ilgili tweetlerimde ''aşk mı para mı? sorusuna AŞK diyenler var mı hakkaten'' , ''aşk mı para mı sorunusa aşk diyenler vardı onlara ne oldu'' vb şekildeydi.Sürekli dalga geçerdim.Ama karşıma öyle birisi çıktı ki(bu gerçek sadece yaş varsayım daha iyi anlayabilmeniz için) Bırak parayı dese ki üniversiteyi,youtube'u bırak gel istanbula asgari ücretle işe gir YEMIN EDERIM 1 DAKİKA DÜŞÜNMEM.Hemen biletimi alır giderim
Bakın ne oldu şimdi? Daha 1-2 ay öncesine kadar neler yazıyordum şimdi iş ne boyuta geldi.
Yukarı çıkıp baktım da siyasilere atılan mentionlar'dan bahsetmişsiniz,arkadaşım da gözaltına alındı.Ancak konumuz bu değil,ben siyaseti kesinlikle karıştırmadım.''Siyaset ve Din ''bu konularda yazdığınız sözler kalıcı niletikte olabiliyor.Ona sözüm yok ..
Şu kısımda size biraz hak verdim lakin ben savunmamı o şekilde yaparım demedim ki.Ben sadece insanların fikirleri değişir dedim.İşe gireceğim zaman bana ''sen 5 sene önce bunları bunları yazmışsın'' derse biri bana cevabım '' ama fikirlerim değişti '' değil. ''insanları düşünceleriyle mi yargılıyorsunuz yoksa size kattıklarıyla mı'' olur.
Burda hala o cahil adam mısınız yoksa bunlar sizin sözleriniz mi? 25 yaşındayken (yine ''siyaset dışı'' konuşuyorum.. ) yazdıklarımın arkasında 35 yaşında olmayabilirim,bu dönem adamı değil,sabit fikirli ve hayata at gözlükleriyle bakmayan biri olduğumu gösterir.
Ayrıca alakasız bi yerden cevap verip konuyu uzatma niyetinde değilim,bu vakit kaybı olur.Benim anlatmak istediklerimi siz,sizin anlatmak istediklerinizi ben anlamamış olabilirm.
Sonuçta ''anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır'' ..