3.Telifi Yedim

• Kullanıcı uzöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

uzöz

Kayıtlı Üye
değerli arkadaşlar biraz önce aynı partnere bağlı ödeme yöntemleri aynı banka hesabı olan kanallarımdan birine 3. telif geldi 7 gün içinde kanalın kapatılacağı yazıyor. partner henüz kanalı atmamış ve kanal ayakta şimdi ne yapmalıyım kanalı partner atmadan kendim mi silmeliyim (diğer kanalın ödemesinde sıkıntı çıkmaması için) partner beni her an atabilir onun için bilgili arkadaşlar ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.

Sadece kanalı silsem yeterli olur mu? (maili silmesem)
Acil yapmam gereken ne var?

http://www.ytpara.com/editpost.php?do=editpost&p=898922

değerli arkadaşlar biraz önce aynı partnere bağlı ödeme yöntemleri aynı banka hesabı olan kanallarımdan birine 3. telif geldi 7 gün içinde kanalın kapatılacağı yazıyor. partner henüz kanalı atmamış ve kanal ayakta şimdi ne yapmalıyım kanalı partner atmadan kendim mi silmeliyim (diğer kanalın ödemesinde sıkıntı çıkmaması için) partner beni her an atabilir onun için bilgili arkadaşlar ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.

Sadece kanalı silsem yeterli olur mu? (maili silmesem)
Acil yapmam gereken ne var?

Herhangi bir şey yapmıyorum ben... kapanana kadar duruyor.

Bende de bir kanal var 10 günü geçti hala kapanmandı.En azından bu ayın parası gelsin 2 ay beklemeyelim:)

7 gün olayını pas mı geçtiler artık bilemiyorum.

Bende de bir kanal var 10 günü geçti hala kapanmandı.En azından bu ayın parası gelsin 2 ay beklemeyelim:)

7 gün olayını pas mı geçtiler artık bilemiyorum.
benim kanalların ödeme yöntemi aynı banka hesabı partner telif yiyen kanalı kendisi atarsa diğerinin ödenmesinde bi sıkıntı çıkar mı acaba

Quizde çıkmıyor.Hangi partnerle çalıştığınıza göre değişebilir.

aynı durum bende var kanal quizde günlük 15$ getirisi var 3 telif geleli 2 gün oldu quiz kesinleşmeyi bekliyorum kanalı keşinleşmeden sonra ki gün silmeyi planlıyorum 13-14 u gibi

aynı durum bende var kanal quizde günlük 15$ getirisi var 3 telif geleli 2 gün oldu quiz kesinleşmeyi bekliyorum kanalı keşinleşmeden sonra ki gün silmeyi planlıyorum 13-14 u gibi
benim kanallar life'a bağlı quizle birşeltiler sanırım life'da kaçında kesinleşiyor acaba bende kesinleşmeyi bekleyip sonrasından mı silsem kanalı [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

benim kanallar life'a bağlı quizle birşeltiler sanırım life'da kaçında kesinleşiyor acaba bende kesinleşmeyi bekleyip sonrasından mı silsem kanalı [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Neden siliyorsun ki? Sonuçta kesinleştikten sonra kapansa bile herhalükarda o parayı bu ödeme döneminde alıyorsun.

Neden siliyorsun ki? Sonuçta kesinleştikten sonra kapansa bile herhalükarda o parayı bu ödeme döneminde alıyorsun.
kapanan kanalların ödemesi en az 2 ay sarkıyor diye biliyorum diğer kanalımda aynı hesabı kulladığı için muhtelmelen onuda yatırmayacaklar diğerinden etkilendi diye benim okuduklarımdan çıkardığım kanı bu. ödeme hesabı farkılı olsa hiç önemli değil ama ana kanal diğeri olunca esas meblağ ondan geliyor onu riske atmak istemiyorum gecikmesi beni zor duruma sokar

kapanan kanalların ödemesi en az 2 ay sarkıyor diye biliyorum diğer kanalımda aynı hesabı kulladığı için muhtelmelen onuda yatırmayacaklar diğerinden etkilendi diye benim okuduklarımdan çıkardığım kanı bu. ödeme hesabı farkılı olsa hiç önemli değil ama ana kanal diğeri olunca esas meblağ ondan geliyor onu riske atmak istemiyorum gecikmesi beni zor duruma sokar

Seni Yanlış Yönlendirmek İstemem Arkadaşım ama Ocak Ödeme Döneminde Quiz Kesinleştikten 3-4 Gün Sonra 3 Teliften Dolayı Kapanan Kanalımın Ödemesini Aynı Ay İçerisinde Bankaya Yatırdı. Bu Şekilde Kesinleştikten Sonra Kapanan Kanalın Ödemesini Alan Bir Kaç Mesajda Okudum. Yani Kanalı Silerek Farklı Bir Sorunla Karşılaşmanı İstemem. Dua Et Kapanmadan Kesinleşsin...

Seni Yanlış Yönlendirmek İstemem Arkadaşım ama Ocak Ödeme Döneminde Quiz Kesinleştikten 3-4 Gün Sonra 3 Teliften Dolayı Kapanan Kanalımın Ödemesini Aynı Ay İçerisinde Bankaya Yatırdı. Bu Şekilde Kesinleştikten Sonra Kapanan Kanalın Ödemesini Alan Bir Kaç Mesajda Okudum. Yani Kanalı Silerek Farklı Bir Sorunla Karşılaşmanı İstemem. Dua Et Kapanmadan Kesinleşsin...
telif daha dün geldi 7 gün sonra kapacanak diyor benim partner life acaba kesinleştiğini nasıl anlarım

[MENTION=15465]uzöz[/MENTION] Kanali silsende kendi kendine kapansada ayni sekilde odeme 1 ay erteleniyor.

kendi haline bırak. değişen birşey olmaz. paranı geçte olsa alırsın.

Partner son birkaç gün kala çıkartır partnerlikten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri