3.topluluk ihtarı için risk oluştururmu

• Kullanıcı puama637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

puama637

Yasaklanmış
Kolay Gelsin Arkadaşlar Herkese Öncelikle,
2 topluluk ihtarı aldım 1 hafta önce etiketler yüzünden,
Şimdi bir video yüklesem etiket vs.ayarı çok titizlikle yaparak ve telif yada başka flag oluşturacak içerikten koymasam yinede 3.topluluk için risk nedir ?

2-3 kere başıma geldi birden çok ihtar gelen kanalları inceliyorlar galba benim kanalda 1 telif vardı 1 telif daha sonra 1 ihtar geldi kanal kapandı

2-3 kere başıma geldi birden çok ihtar gelen kanalları inceliyorlar galba benim kanalda 1 telif vardı 1 telif daha sonra 1 ihtar geldi kanal kapandı

Hocam benim olay çok farklı,
Compilation yaptıgım videoları atmıştım 2 ay önce
daha sonra kanala 2 ay sonra girdim 45 K izlenim :) 7 video ile
sonra partnere bağlayıp hemen 2 video daha attım fakat açıklama kısmını
tamamen etiketlerle doldurdum ve 2 videoma o yüzden topluluk ihtarları geldi.

Şimdi bir video yüklesem etiket vs.ayarı çok titizlikle yaparak ve telif yada başka flag oluşturacak içerikten koymasam yinede 3.topluluk için risk nedir ?

2 toplulukta kanaldaki videolara erişimin açık mı hocam ? Bende de bir kanal var böyle 2 topluluk 1 telifi var şuan kanala giriş yapınca sadece kanal sayfası açılıyor video - analtyc vesaire kısımlarına tıklasamda yine kanal sayfasına yönlendirip o kırmızıları gözüme sokuyor :D Bir de sadece adsense değişikliğine izin veriyor :) Ben de kanalı silmeyi düşündüm günlük 40-50 lira getiriyordu min sonra [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]'a sordum napayım boboş diye o da kıyıda köşede kullanmadığın adsensen varsa oraya taşı dedi ki bende de bir tane vardı pinsiz attım oraya takılıyor ve günlük 200 lira bırakıyor şuan, parayı alabilir miyim meçhul ama silmektense pinsiz boş bir adsenseye bağlamak daha mantıklı geldi bana en azından arada girip bakıyorum henüz benim olmayan paralara :D

Ayın 7'sinde kesinleşip ve 20lerde işleme girerse iyi ki silmemiş olacağım ha girmez ise zaten kendi kendini imha etmiş olacak beni uğraştırmadan :)

Edit : Kanal dizi kanalı ve topluluk neden geldi bilmiyorum açıkcası ( açıklama kısımı diziyi tanıtan wikipedia'dan aldığım yazı - etiketlerde dizinin bölümleri falan yazıyordu max 10 etiket 2 video sadece topluluk yedi bir video telifli kaldı 10 :) )

Son düzenleme:
2 toplulukta kanaldaki videolara erişimin açık mı hocam ? Bende de bir kanal var böyle 2 topluluk 1 telifi var şuan kanala giriş yapınca sadece kanal sayfası açılıyor video - analtyc vesaire kısımlarına tıklasamda yine kanal sayfasında o kırmızıları gözüme sokuyor :D Bir de sadece adsense değişikliğine izin veriyor :) Ben de kanalı silmeyi düşündüm günlük 40-50 lira getiriyordu min sonra [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]'a sordum napayım boboş diye o da kıyıda köşede kullanmadığın adsensen varsa oraya taşı dedi ki bende de bir tane vardı pinsiz attım oraya takılıyor ve günlük 200 lira bırakıyor şuan, parayı alabilir miyim meçhul ama silmektense pinsiz boş bir adsenseye bağlamak daha mantıklı geldi bana en azından arada girip bakıyorum henüz benim olmayan paralara :D

Ayın 7'sinde kesinleşip ve 20lerde işleme girerse iyi ki silmemiş olacağım ha girmez ise zaten kendi kendini imha etmiş olacak beni uğraştırmadan :)

Hocam adsense kanallarımda zaten böyle şeyler başıma gelmedi
partnerde benim kanal 2.ihtarı aldıktan 2 hafta sonra yani bugün açıldı benimde erişimim kanala.

O zaman kanalı silmek gibi bir düşüncen zaten yoktur, tekrar topluluk gelir mi bilmem ama bence içerisindeki videoların etiketlerini komple sil açıklama kısmını da düzelt sonra etiketsiz video atmaya devam et gideceği varsa boş boş dururken de gider yani.

O zaman kanalı silmek gibi bir düşüncen zaten yoktur, tekrar topluluk gelir mi bilmem ama bence içerisindeki videoların etiketlerini komple sil açıklama kısmını da düzelt sonra etiketsiz video atmaya devam et gideceği varsa boş boş dururken de gider yani.

aynen hocam varol :)

Hocam yeni bi kanal ac attigin videolari bu cok aboneli kanalda paylas bi cok kisi onu yapiyor

Kötü durumda • 2 Ara 2015 tarihinde sona erecek

Bir ihtar daha aldığınız takdirde hesabınız feshedilir.

Kanal hala açık ama dün ve bugün 2 tane ihtar aldım.
Tek kanal bağlı adsenseye kanalın getirisi çok yüksek nasıl bir yol izlemeliyim?
750 küsür abonem var.

Sorum şu:
Şimdi bu kanalı silsem geçen ayın ve bu ayın ödemelerini alabilirmiyim?

Kanalı silersem geri getirince Aboneleri geri getirebilirmiyim?

Yarın 3. ihtar gelmeden yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri