3 Videodan dolayı telif hakkı yedim yardım

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dizici

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar . Bugün 3 videodan dolayı telif hakkı yedim ve telif hakkını yollayan içerigin gerçek sahibi degil . Hesap durumuna baktıgımda Para Kazanma hala aktif ama telif hakkı durumu iyi degil gözüküyor

Para kazanma aktifligi gider mi ? Gitmemesi için ne yapabilirim ?

Kimden telik hakki yediniz? Iddaa ettiginiz gibi video sahibi degil ise telifi yollayanin hesabini buraya yazin bakalim. (Buraya yazmam der iseniz ozelden mesajla bildirin)

Kimden telik hakki yediniz? Iddaa ettiginiz gibi video sahibi degil ise telifi yollayanin hesabini buraya yazin bakalim. (Buraya yazmam der iseniz ozelden mesajla bildirin)

SupperNovaGamePlay / Türkçe Oyun Videoları - YouTube

Bu kişi . Tozlu Yollar 4-5-6 . bölümlere telif hakkı yollamış kişinin adı soyadı Can Aksoy . Bu supernova denen kanalın dizi kanalları felanda var . tam bir baş belası

"Supper Filmcilik San. Tic. Ltd Şti. tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 2 May 2013 tarihinde kaldırıldı"

SupperNovaGamePlay / Türkçe Oyun Videoları - YouTube

Bu kişi . Tozlu Yollar 4-5-6 . bölümlere telif hakkı yollamış kişinin adı soyadı Can Aksoy . Bu supernova denen kanalın dizi kanalları felanda var . tam bir baş belası

"Supper Filmcilik San. Tic. Ltd Şti. tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 2 May 2013 tarihinde kaldırıldı"

Hemen geri bildirim yolla emin iseniz. Kendisinin bu videonun telifine sahip olmadigini, bunu belgelemek zorunda oldugunu geri bildirim notune ekleyin.

Kanaliniz kapanmissa copyright@youtube mail atin.

Hemen geri bildirim yolla emin iseniz. Kendisinin bu videonun telifine sahip olmadigini, bunu belgelemek zorunda oldugunu geri bildirim notune ekleyin.

Kanaliniz kapanmissa copyright@youtube mail atin.

Kaldırma ile ilgili özel bilgiler YouTube hesabınızın Telif Hakkı Bildirimleri bölümünde bulunabilir.
Bu hak talebinin yanlışlıkla yapıldığını düşünüyorsanız, doğrudan o sayfadaki web formumuzu kullanarak karşı bildirimde bulunabilirsiniz.
Aldığınız ihtarlar aşağıda listelenmiştir. Her uyarı iletisinin bir kopyası hesabınızla ilişkilendirilen e-postaya da gönderilmiştir

diyor telif hakkı bildirimleri sayfasına geliyorum
Hiçbir video bulunamadı.
diyor . çünkü videoları silmiştim ben ondan dolayı olabilir mi ?

Kaldırma ile ilgili özel bilgiler YouTube hesabınızın Telif Hakkı Bildirimleri bölümünde bulunabilir.
Bu hak talebinin yanlışlıkla yapıldığını düşünüyorsanız, doğrudan o sayfadaki web formumuzu kullanarak karşı bildirimde bulunabilirsiniz.
Aldığınız ihtarlar aşağıda listelenmiştir. Her uyarı iletisinin bir kopyası hesabınızla ilişkilendirilen e-postaya da gönderilmiştir

diyor telif hakkı bildirimleri sayfasına geliyorum
Hiçbir video bulunamadı.
diyor . çünkü videoları silmiştim ben ondan dolayı olabilir mi ?

Evet videolari sildiginizden dolayi.. Mailinize gelen telif sikayetinden geri bildirim yapmayi deneyin. Dedigim yere mail atin kanalinizdaki telif hakkini yollayanin dolandirici oldugunu vs gibi seyler yazin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri