30.000 TL ile ne yapılabilir

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir acıklar mısın ? 15 bin TL nasıl kazanırım ? Ben de helal/haram olayı yok.

ha sana söylemişim ha kendim yapmışım. senin kazanacağın her dirhemde benimde payım var banada azabı olur.

denedim 1 haftada paypalıma 2000 Tl birikti o paypal hesabını kapattım.

neyse konumuz o değil..

Playstation cafe düşün derim bende hocam. Hem pc başında youtube işini yaparsın hemde cafe tıkır tıkır akar gider.

önceden deneyimin ol bir iş yap derim hocam. eğer ki bir mesleğiniz varsa mesleğinize yatırım yapın. bende bunu kendiniz bulmalısınız. Evet ben bu işi yaparım dediğiniz işi yapınız.

Al bi bağ bahçe dik içine de prefabrik 10bin liralık ev kafanı dinle haftasonları:D

Playstation devri bitti. Parayı çöpe atma kardeşim. Kirası vb derken yerinde güzel değilse batarsın.

Hocam bu 9 boyutlu 10 boyutlu filmler var aşırı maliyetli değil öle bir yer ben trb oturuyorum dükkan full dolu 30.000 halledersin herhalde
bu 30.000 değil 300.000 olsa halısaha aç derdim ama yine yetmez ki ahh param olsa o kadar (:

bence petshop aç gayet güzel bir iş ama haram mı dersen onu bilmiyorum

Abartmayın ya o haram bu karam,komik oluyorsunuz.O kadar ince düşünenin burda işi yok samimi olun az.

Abartmayın ya o haram bu karam,komik oluyorsunuz.O kadar ince düşünenin burda işi yok samimi olun az.

Hocam abartma değil. Arkadaş hassasiyet göstermiş kendi dini değerlerine bağlılığından dolayı helal yollu bu paranın nasıl değerlendirileceğini sormuş. Yani ilginç olan eleştirmek yerine yapıcı olun. Forumdaki herkes spam çalışmıyor, belki denemiş olabilirler ilk girdiklerinde ama formu özgün kanalı olanlar da takip ediyorlar fikir alışverişi yapıyorlar. O yüzden bu tarz ifadeler şu ramazan ayında yakışmıyor.

Hocam 35 K para için Helal Market diye birşey var GİMDES bünyesinde bulunduğun il veya ilçede var mı araştır. Yoksa bu marketi bulunduğun yerde açabilirsin. Ayrıca çevrende helal,haram ürünlere dikkat eden var mı? Varsa ve onlara da bunu önerirsen ve 1 tane elaman tutarsan belirli bir süre sonra daimi olarak senden alışveriş yapan hassas bireyler olacaktır. Hem toplumu bilinçlendirmiş hem de yerli ve sağlıklık Helal Sertifikalı ürünleri bireylere sağlamış olacaksın.

Arkadaslar az önce 5000 tl ile ne yapılabilir konusunu gördüm açayım dedim :)
şuanki mevcut işime engel olmayacak beni uğraştırmayacak sağlam/helal ne yatırım yapabilirim 30.000 TL ile

Sağlam rent a car arkadaşınız varsa araba alıp kiraya vermek.

Bi yakınım kendisi üç araba topladı bu şekilde

Allah helalinden çoook versin kardeşim.ben aylık kira parasını çıkartıyorum ortalama 400 tl. dini sayfalarım var eğer bumikarı artırma hususnda bana bir tavsiyen olursa özel msj atarsan sevinirim.paranı değerlindirme hususu evli bekar olmana arabanın olup olmamasına vs gibi şartlara göre değişir. evliysen evin araban da varsa hatuna bilezik al sevinsin (borç olarak verdiğini de söylemeyi unutma :D)

Partner Network aç :D :D

Haramı helali sana bağlı olur en azından helal iş yaparsan da bizde kanalları sana bağlarız :)

mesajınız yönetime rapor edildi. bir insanın inancına böylesine saldırmanız beni oldukça şaşırttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri