30.701 aboneli kanalım satılıktır

• Kullanıcı delete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
Geçmiş olsun. PM posta kutunuz dolmuş kardeşim. mesaj atamadım ne yazık ki.

Pm ler cevaplandı. Güncel abone : 30.850 . Dün öğlen açtım konuyu 150 abone geldi bu saate kadar . Yanı dediğim gibi günlük 100-150 arası abone geliyor

Son düzenleme:
Allah şifalar versin, tedavisinde en önemli etken ilaç kullanacaksanız sabah ve akşam kesinlikle aynı saatte vermelisiniz ve kesinlikle atlamamanız önemlidir.

Kanal Adi : alıcıya
Kanal Kategorisi : alıcıya
Kanal Dili : türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 8 mayıs 2016
Abone Sayisi : 30.704 K +
izlenim Sayisi : 20.572.884 +
Kanalinizda UYARI Varmi : hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 15-20 tl
Kanal Ozellikleri:31 k + abonesi vardır.günlük ortalama 50 k hiti vardır hala.özgünler için bulunmaz nimettir youtubenin son günlerinde anlaşıldı ki özgün şart ve 0 dan başlamak istemeyenlere bulunmaz nimet. 2 Gün önce kızıma EPİLEPSİ hastalığı teşhisi konuldu . tedavisi için satmaya karar verdim . ciddi alıcılar özel msj atsın. kanal url si öğrenmek yada sacma sapan tekliflerle lütfen gelmeyin. kanalda suan biriken 502 tl var. kanal partnere baglı . ve bağlı oldugu partner sagolsun arkadaslar cok ilgili . 1 yıldan uzun süredir beraber calısıyoruz. cocugun rahatsızlıgı olmasa satmam. suan günlük 100+ abone gelmekte..
NOT: sadece abone fiyatına satsam forumda 1000 aboneye 250 tl istiyorlar 30k abone fiyatı 7500tl yapar. ben ileriye dönük ve günlük getirili kanalı 4500 tl ye veriyorum. pazarlık yoktur. tek fiyat
son 28 günde 3279+ abone gelmiştir
Satış Fiyatı:4500 TL

03.02.2018 saat 14:17 itibarii ile

Son 48 saat
Tahmini görüntüleme sayısı: 130.000
Son 60 dakika
Tahmini görüntüleme sayısı: 4.300

Öncelikle Allah şifa versin hocam kızınıza.
Kanal için ciddi alıcıyım. Pm alabilir miyim en acilinden.

Öncelikle Allah şifa versin hocam kızınıza.
Kanal için ciddi alıcıyım. Pm alabilir miyim en acilinden.

Hocam kanal herşey dahil tarzı bir kanal. Içerik türkçe. Kanalın son fiyati

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

Güncel abone 30.866

fiyat güncellendi.3900 tl.

biriken 650

3900-650=3250 kanalın geliş fiyatı

ilk gelen arkadaşa ödeme yapması durumunda kanal teslim edilecektir..

eger fiyat konusunda indirim olsun içindeki parayısiz alın dersenizde . ocak ayının birikeni 500tl ..3900-500=3400tl yapar .kanalı içerisinde 150tl birikenle 3400tl yede satabilirim..daha öncede demişştim kızımın rahatsızlıgından dolayı 3000tl gibi bir muayine parası cıkıo masraflarla. indirim için kimse gelmesin kanal linki minki diede.. cidden abone fiyatına satıyorum düşünün ama bunlar organik

güncel abonede 31.096
günlük izlenim 8-10k arası.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri