30 Ağustos'ta Rise Online Alfa Sunucusu Açılıyor

freusty

Kayıtlı Üye
Çocukluğumuzun efsanesi Knight Online'a Türk rakip olarak ortaya çıkan Rise Online oyunu 30 ağustosta alfa sürümüyle açılıyormuş. oynamayı düşünenler var mı?

edit. sanırım herkes giremiyormuş. katılımcılara mail üzerinden bilgiler gönderilmiştir vs deniyor sitesinde. tüh.

Aktif takipçisiyim bende , şubattan beride Discorddayım. Dc linkini bırakayım buyrun gelin sizde. Düzgün ortam var. Yine merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplarım

https://discord.gg/PMmGnh

Edit: 30 Ağustos Alpha değil Alpha Premier yapılacak, Estanbul espor ve oyun merkezinde. Başvurular vs tamamen bitti. Ön gösterim günü resmi Rise Online World Twitch adresinden canlı yayın ve yine gösteriye gidecek kişiler yayın yapacak bol bol içerik olacak izleyebileceksiniz.

Aktif takipçisiyim bende , şubattan beride Discorddayım. Dc linkini bırakayım buyrun gelin sizde. Düzgün ortam var. Yine merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplarım

https://discord.gg/PMmGnh

Edit: 30 Ağustos Alpha değil Alpha Premier yapılacak, Estanbul espor ve oyun merkezinde. Başvurular vs tamamen bitti. Ön gösterim günü resmi Rise Online World Twitch adresinden canlı yayın ve yine gösteriye gidecek kişiler yayın yapacak bol bol içerik olacak izleyebileceksiniz.

Desene yine bir süre sadece izleyeceğiz. Herkesin katılabileceği tarih ne zaman, belli mi?

Desene yine bir süre sadece izleyeceğiz. Herkesin katılabileceği tarih ne zaman, belli mi?

Official için 2020 içinde olması planlanıyor denildi ama ne olur bilinmez. Şuan tek bilinen tarih 30 Ağustos Alpha Premier.
Bunda sonra Alpha > Close Beta > Open Beta > Official şeklinde olacak.

Discordu takip edin belki alpha için tekrar kontenjan açılır , açılmazsa close beta için tekrar kayıt alacaklar belki o zaman oyunu deneyimle şansı olur hadi o da olmadı diyelim en kötü open beta da hepimiz oynayacağız zaten

Son düzenleme:
Official için 2020 içinde olması planlanıyor denildi ama ne olur bilinmez. Şuan tek bilinen tarih 30 Ağustos Alpha Premier.
Bunda sonra Alpha > Close Beta > Open Beta > Official şeklinde olacak.

Discordu takip edin belki alpha için tekrar kontenjan açılır , açılmazsa close beta için tekrar kayıt alacaklar belki o zaman oyunu deneyimle şansı olur hadi o da olmadı diyelim en kötü open beta da hepimiz oynayacağız zaten

sence nasıl bi oyun olcak hocam ko dan çok bi farkı olur mu, keyifli olur mu

Oyun aynı olsa bile, nttnin dikta rejimi gibi olmaz heralde.
Olursa da kafadan kaybeder zaten.

Ne olur tam olarak bilemeyiz yalniz kesin olarak tüm Knight alemi oraya akin edecektir ve kurucular güzel bir sistem oturtmayi becerirlerse oyun icinde cok büyük paralar dönecektir. Bununda en büyük sebebi Knight severlerin yas ortalamasi büyük ve is, güc, aile kurmus insanlar olmasidir.

sence nasıl bi oyun olcak hocam ko dan çok bi farkı olur mu, keyifli olur mu

Ben sabırla bekliyorum iyi olacak inanıyorum, ko ya birçoğumuz alışkınız bu oyun ko yu unutturacak bakın görün. P2w olayı olabilecek en minimal seviyede olacağını en yetkili kişi defalarca dile getirdi. Bazı şeyler KO dan aşina olduğumuz şeyler o konuda zorluk çekmeyiz. Farklı farklı oyunların iyi yönlerinin alındığını söylüyorlar. En yerin dibine sokan bağımlı KO tayfası bile bu oyuna girecek bu kesin

Oyunun gameplay ini izledim yapilacak çok işi var. En az 2 yılda oturur bence bu oyun

Ben sabırla bekliyorum iyi olacak inanıyorum, ko ya birçoğumuz alışkınız bu oyun ko yu unutturacak bakın görün. P2w olayı olabilecek en minimal seviyede olacağını en yetkili kişi defalarca dile getirdi. Bazı şeyler KO dan aşina olduğumuz şeyler o konuda zorluk çekmeyiz. Farklı farklı oyunların iyi yönlerinin alındığını söylüyorlar. En yerin dibine sokan bağımlı KO tayfası bile bu oyuna girecek bu kesin

en yetkili kişi dediğin adamlar da ya hilaladam ya kankaları be hocam. koxpu çıkaran adamlar. ne kadar güvenilir bunlara bilemiyorum. soyabilirler dahi insanları. çok char soydular zamanında.

en yetkili kişi dediğin adamlar da ya hilaladam ya kankaları be hocam. koxpu çıkaran adamlar. ne kadar güvenilir bunlara bilemiyorum. soyabilirler dahi insanları. çok char soydular zamanında.

Hilaladam olduğuna dair kanıtın varsa bilgilenelim, bu konuda hassaslar bilgin olsun karalama tarzı yorumlar konusunda. İlhan diye biri vardı knightcı davalık oldu karalama yaptığı için

Hilaladam olduğuna dair kanıtın varsa bilgilenelim, bu konuda hassaslar bilgin olsun karalama tarzı yorumlar konusunda. İlhan diye biri vardı knightcı davalık oldu karalama yaptığı için

yayını ben de izledim.adını verdiği adamları araştırıyordum özellikle hilaladam dediği kişiyi araştırdığımda bu isimde youtube kanalı gördüm. abone olduğu kanalları incelediğimde unreal engine 4 eğitim videolarına abone olduğunu farkettim çokça. o zaman ben tamamen inandım bahsi geçen elemanın ekipte olduğuna. ilhana gelince. o zaten çok şey biliyor. tutup canlı yayında kendini riske atıp facebook hesapları, bağlantılar vs göstere göstere sallayacak hali yok. araştırmış bi çok şeyi ve doğru olduğuna inandığı şeyleri paylaşmış. birine dava açmaktan basit bi şey yok. elinde somut delil var mı, yok o zaman dava açalım bitti gitti. bu da o hesap.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri