30 Gün Garantili | Youtube Silinmeyen 1.000 Abone 150 TL ! [Anasağlayıcı Farkıyla]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GümüşhaneLi29

Yasaklanmış
MAĞDURİYETLER GİDERİLENE KADAR SATIŞ KONUSU KİLİTLENMİŞTİR
/Rewossky

Moderatör tarafında düzenlendi:
Helal olsun hocam sizi bekliyorduk :)
İletişime geçiyorum.

dün test kanallı verildi. 3 -4 gün içinde biticeği söylendi sonuçları yazıcam. buraya

Cuma günü test amaçlı 500 abone aldım. 3-5gün sürecek dedi ama pek tutmayacak gibi gelen aboneler siliniyo sürekli. Güncelleyeceğim

"Youtube Silinmeyen" diye başlık açıp abonelerin silindiği bir husus var ise hizmet sağlanamamış demektir iade geçilmesi lazım. İadeler sağlanmaz ise mağduriyetler hakkında şikayet konusu açabilirsiniz.
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] [MENTION=39609]ebubekir[/MENTION]

"Youtube Silinmeyen" diye başlık açıp abonelerin silindiği bir husus var ise hizmet sağlanamamış demektir iade geçilmesi lazım. İadeler sağlanmaz ise mağduriyetler hakkında şikayet konusu açabilirsiniz.
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] [MENTION=39609]ebubekir[/MENTION]

Ben de 1 adet kanal için sipariş verdim, 2 gündür skype üzerinden cevap alamıyorum malesef. Şikayet konusu açılırsa mağdurlara beni de ekler misiniz. Hem bu şekilde tek konu üzerinden şikayet açılmış olur

kendisi ile wpden iletişime gectim benden iban veya papara istedi gonderdim. ödeme yapıcam dedi yapmazsa burdan sikayet konusunu acarim.

Ben de 1 adet kanal için sipariş verdim, 2 gündür skype üzerinden cevap alamıyorum malesef. Şikayet konusu açılırsa mağdurlara beni de ekler misiniz. Hem bu şekilde tek konu üzerinden şikayet açılmış olur

1 kişi veya 100 kişi mağdur olması arasında banlanma açısından fark olmaz hocam, kimseyi 1 kuruş için bile mağdur etmesine göz yummuyoruz, böyle bir husus var ise ve mağduriyetini tamamen giderecek iade sağlanmadı ise şikayet açabilirsin.

1 kişi veya 100 kişi mağdur olması arasında banlanma açısından fark olmaz hocam, kimseyi 1 kuruş için bile mağdur etmesine göz yummuyoruz, böyle bir husus var ise ve mağduriyetini tamamen giderecek iade sağlanmadı ise şikayet açabilirsin.

Arkadaşlar iadelerinizi yapacağım. Büyük bir güncelleme ile uğraşmaktayız. Siz dahil API verdiğimiz bayilikler dahil sıkıntı yaşamaktayız.

Skype adresimden ekleyip sipariş veren arkadaşlar cep telefonunu bana özel mesaj iletirse. Bir kaç güne dönüş yapacağım.

Şuanda yaşadığım şehirden, internet problemi yaşamaktayım. Hepinizden özür dilerim, kusura bakmayın saygılarımla.

Büyük emekler verdiğim, pHp, graphql, vue.js kullanarak yazılmış olan Web tabanlı scriptimize yapılan saldırıdan dolayı İnan’ın gerçekten çok yoğunum. Kusura bakmayın foruma bakamayacağım açıklama yapmak istedim iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri