30 Kişi İle Sınırlı %100 Kazanç ve Geri İadeli İngilizce Web Site Satışı

Forum dışı 1 kişi ile anlaşılmıştır. Güncel kontenjan 28

Güncel kontenjan 25 kişi. Paket alan arkadaşlar konuya yazarsa sevinirim.

10 taksite kadar ödeme yöntemleri için bizler ile iletişime geçiniz.

Benim anlamadığım nokta şu 10k size vercez ve bir yıl içinde 3k ile 10k + kazanç sağlıcaksınız diyorsunuz ben zaten size 10k veriyorum bunu 1 yıl sonra neden aynı miktar olarak geri alayım yani bu işin karı nerde

Benim anlamadığım nokta şu 10k size vercez ve bir yıl içinde 3k ile 10k + kazanç sağlıcaksınız diyorsunuz ben zaten size 10k veriyorum bunu 1 yıl sonra neden aynı miktar olarak geri alayım yani bu işin karı nerde

En yüksek fiyatı 10k üstü olarak belirttik. Kazançların ne kadar artıcağı konusunda tam bilgi vermek istemedik. İlk yıl kazanılacak minimum rakamlar verilmiştir.
1 yıl sonra neden aynı miktar alıyım görüşünüz çok yanlış. 1 yılda parasını çıkartan bir hizmet düşünün sonrasında ilgilendiğiniz sürece sürekli gelir sağlayacak bir proje.
Kusura bakmayın ama hocam kimse size gelin 10k verdiniz diye 1 yıl içinde 50k kazanacaksınız demez, diyemez...

Taksit imkanlarımızla %100 gelirli kesintisiz iadeli paketlerimiz için iletişime geçebilirsiniz.

Niche kelimelerle birlikte taksit imkanı bulunan tek satış konusu :)

%100 kazanç garantili hizmet konularımız günceldir.

Hizmet konularımız aktiftir. Sözleşmeli işlem yapınız.

Kontenjanımız devam etmektedir. Saygılar
Taksit seçenekleri için skype ekleyiniz.

Taksit ve sözleşmeli iş alımlarımız devam etmektedir.

Satışlarımız ve danışmanlıklarımız devam ediyor.

Küçük paketler olursa belki alıcı çıkabilir ama bu fiyata risk yüksek gelir belli değil, referans çalışma yapabilirseniz 2-3 kişiye ve o kişiler gelir paylaşımlarını burada yayınlarsa müşteri çıkar. Referans çalışma alabilirim.

Küçük paketler olursa belki alıcı çıkabilir ama bu fiyata risk yüksek gelir belli değil, referans çalışma yapabilirseniz 2-3 kişiye ve o kişiler gelir paylaşımlarını burada yayınlarsa müşteri çıkar. Referans çalışma alabilirim.

Diğer konumuzda ufak paketlerimiz mevcut. Bu konumuzda alıcının 1 yıl çalışmasına gerek kalmıyor o yüzden biraz pahalı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri