30 Mart tan sonra YT erişimi engellenebilir.

Kapanırsa tr içerikle çalışanlar için kısa vade de zararlı olur ama uzun vadede daha karlı çıkarlar. Çünkü yabancı içerik üretme konusunda, vds, vps gibi konularda ve internetin daha fonksiyonel kullanımı konusunda daha çok tecrübe sahibi olmaya başlarlar.

Çok ünlü bir şair demiş ki : Who Cares ? yasaklar sadece yolu uzatır amaçtan uzaklaştıramaz.

youtube engelenebilir arkadaşlar ancak face veya twitter a dokunacaklarını sanmıyorum

Bu sefer durum farklı biz spamcılar gezinin kralını yaparız youtube için ;)

paniğe gerek yok.kapanması çok zor bir ihtimaldir.sadece gündem değiştirmek için ortaya atılmıs fikirlerdir.oldu ki kapandı diyelim dns ler engellendi artık yotuber olmayı bır kenara bırakıp vds satıslarına baslarız :)

Facebook ve youtube kapatılırsa halkı nasıl zaptedecek merak ediyorum

umarım kapanmaz bu işi çok sevdim :)

3. Dünya savaşıda çıkar değilmi.

Konuda özellikle belirtildi siyasi yorumlar atmayın. Olası kapatma durumunda ne yapılabilir onu konuşalım diye açıyoruz.

Biri ülkeyi karıştırdı diğeri iktidarı değiştirdi....

Forumda Bir CW havuzu oluşturup tümünü birden hükümete gönderiyoruz. İşsiz bıraktıkları youtuberlar için birşeyler düşünülür. Bir site kurarlar ve yüklemelerimize ordan devam ederiz. Hazır youtube ünlemleri basmışken iyide olur. :)

Şaka bir yana sadece öylesine bir söylem gibime geliyor. Kapatılma durumu inandırıcı değil.

kapatılma tekrardan bence sözkonusu bile olamaz cünki abdullah gül bile böyle birşey mümkün değil dedi artık obama bile karşı cıkar tarzda bi yaklaşımda bulunmuş haberlerde duydum bence olmaz ama olursada dns ile de aşılacağını sanmıyorum cunki yeni internet yasasında dnsninde önüne gecileceği yazıyordu sanırım da en olmadı alırız her ay vds ki sanki almıyormuyuz :)

bunu söyledikten sonra ses kayıtlarını paylaşan youtube hesapları kapatıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri