Vay be... Yazılanları okudukça gülesim geldi, 28 yaşında toz dahil çoğu takviye gıdalarını hatta 2 aylık yarım yamalak kürle steroid denemiş biriyim ve sana tavsiyem en yararlısı besinlerini özenle seçerek antreman düzenine göre yemen.
Bu işin %70 yemek geri kalanı uyku ve antreman.
Az yağlı kırmızı et, tavuk göğüsü, yumurta, tuzsuz lor peyniri hatta internette yapabileceğin cevizli - fıstık ezmeli az yağlı takviye tatlıları tarifleri bile var.
Ha ama yine de takviye almak istersen, ben çok iyi, düzenli ve pahalı beslenemem her zaman diyorsan WHEY protein tozlarını öneririm içine düşük miktarda 1 çay kaşığı creatine karıştırıp antreman öncesi ve hemen sonrası için protein tozu kullanabilirsin.
Whey protein tozu öldürür, kel yapar, kıçında kıl çıkarır diyenler için bir haberim var bide, peynir altı tozu raflardaki tüm büskivilerin içinde bolca olan bir şey. Ben bir yan etkisini görmedim ama mutlaka günlük aldığın proteini takip et, gramaj olarak kilonun 1.5 - 2 katını geçmesin, geçersen yaşayacaklarını söyleyeyim; Hazımsızlık, karaciğeri yorma, dışkı rengin bile değişiyor.
Ben kendi deneyimlediklerimi aktardım bu arada.
Bir de bir şey ekleyeyim, aşırı kaslı vücut görünümü için çok iyi yağ yakıcılar kullanan insanlardır o özenilen arkadaşlar ve inanın çok azı steroid kullanmamış kişilerdir. Steroid fare zehri değil ama yan etkileri olan - normal çalışmayla 10 yılda elde edeceğiniz ilerlemeyi size 2-3 yılda yaşatabilecek bir şey, ben daha da gelişmek için niyetlenmiştim ancak değişen kişiliğim ve harcamalarım hiç hoşuma gitmediğinden vazgeçtim.