300,000 aboneli kanal gitti

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu işi şöyle çözebiliriz. Madem Youtube herşeyi otomatiğe bağlamış. Ne kadar değerli kanal varsa kapattıralım. Belki Youtube kendine gelir de bu kadar kolay olmaz kapatmak.

Öyle olursa bir şerefsiz yüzünden onlarca masum insanın ahını almış oluruz.Çok iyi ingilizcesi olan biri her önüne gelenin telif atabilmesi,flagla kanal kapatma hakkında bir iki şikayet yazar topluca mail olarak Youtube'ye atarsak daha etkili olabilir bence hem yabancı Youtube forumlarında da insanları bu mail işine teşvik ederiz daha etkili olur

Ulan sanki kendi kanalım gitmiş gibi üzüldüm yavv bu ezik ne zannediyo kendini anlamıyorum ki hadi git dizi kanallarına at sen adamın özgün kanalına ne karışıyon hey Allahım ya bune çekememezlik arkadaş. Sinir oldum şimdi ya.

Samanyolu Televizyonu'na durumu anlatan bir mail attim, yarin arayacagim. Belki benim kanalim degil kapatilan ama bu yapilana göz yumamam. Umarim kapattiran arkadasin YouTube'dan alacagi para hayatinda alacagi en son para olur.
Ayrica ben forumca yapacagimiz her türlü olayda varim.

Bana modaretörler bi söyleyebilir mi bu Allahsız kitapsız herife sövsem kaç günlük ban yerim ?

hocam oğuzdan ben avermadia capture aldıydım telefonda bana ne isyanlar etti :D alakası olacak son insandır aylık 100 tl bile kazanamıyor ki adam :D

Oğuz yapmaz arkadaşlar. O adam kimsenin ekmeğinde değil. Kanalı kapanan arkadaş umarım bir şekilde açtrır kesinlikle işin ucunu bırakmasın avukat vb. uğraşsın buna kim ön ayak olduysa cezasınıda çeksin.

Ayıp be adam alın teriyle video çekiyor. Beğenmiyorsan eleştirmen hakkındır ama bu tip davranış değil resmen kul hakkı..

şahsen kanalı hiç sevmezdim ama özgün çalıştığını çok iyi biliyordum ki öyleydi çok yazık olmuş şunu sorcam dizi mi atmışta kapanmış yoksa dizi müziğini mi kullanmış yani sefkattepemedya ne diyip telif atabiliyor? hayır bende özgün çalışmak için altyapı hazırlıyordum bi korktum şimdi 300k abone boru değil yav

Oğuz yapmaz arkadaşlar. O adam kimsenin ekmeğinde değil. Kanalı kapanan arkadaş umarım bir şekilde açtrır kesinlikle işin ucunu bırakmasın avukat vb. uğraşsın buna kim ön ayak olduysa cezasınıda çeksin.

Ayıp be adam alın teriyle video çekiyor. Beğenmiyorsan eleştirmen hakkındır ama bu tip davranış değil resmen kul hakkı..

Aynen öyle hocam zaten bu youtube moutube olaylarına pek çakan biri değil o :) diyen arkadaş da şaka manasında dedi zaten

şahıs videoyu kaldırmış.. , milletin 3-5 kuruş parasında gözü olanı Allah ıslah etsin ne diyek sadece sanal alemde değil, reeldede yapar bunları..

muratgf nin kanal adni tam bilmyorum 1 videosunu izledim cok guzeldi zevkliydi ama sefkat tepe medya cakma bir kanal herkese su koyuyor vuna bir cozum gelmeli

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yazık adama o kadar emek vermişti bu kanala. inşallah geri açılır. takipçisi değilim ama emek harcanan kanal kapanınca benim de içim acıyor.

Gerekenleri yaparsa en fazla 3 güne açabilir. O değilde Murat abi o kadar kazandığı bir kanalın keşke haklarını alsaymış gerçekten hatasını anlayacak ve kanal açıldıktan sonra haklarını alacaktır. Yakında büyük oyun başlayacak o zaman sadece telif atan kanalları yollamanızı isteyeceğim o zaman oyun öyle değil böyle olur hesabı o arkadaş da aramızdadır ki eminim tüm mesajları okuyor ve gülüyordur. Boşa gülüyor çünkü yakın zamanda Adsense hesabı gidecektır ;) Her şeyi yapan arkadaşlar yazılım yazanlar bu kanal kapatma telifcileri yok etmek için bir şeyler yapsa bunlar bu kadar yüz bulmazlar.

ileri derecede sanal alemde bilgiliyim. video kaldırıldığı için yapanın kim olduğunu hala anlayamadım kusura bakmayın. işlerim yoğun olduğundan uğraşamam fakat eğer şahsın maile adresine ulaşırsan gerekeni yaparım. bir video biz çeker kanalına atar telif atarkende kameraya alırız bunu ;) Bu bilgimi kötü amaçlar için kesinlikle kullanmazdım ama böyle bir şerefsiz için zevkle kullanırım

bu şefkattepe medya daha once actıgım konudada belırttıgım gıbı aramızdan biri.. benımde butun dızı kanallarıma sahte telıf gonderdı yapacak bısey yok sefkat tepe fılmını bıtek o yayınlıyo onune gecemıyoruz ugrasamıyoruz adamla (: konuda belırttım kavga cıktı 3 gun uzaklastırma almıstım dahada o telıf attı bu telıf attı demem :)

bu tür olaylarda kanal nasıl geri açılıyor ? ne yapılması gerek ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri