300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Google reklamı vermiştik bu hafta başı. 500 e yakın üye geldi destek ana baba günü. 1-2 saatte yeni güncellemryi çıkarıp bu konun ilk postuna gönderen arkadaşların nickleri yazacak

Ödüller çok güzel. Ben ödülünde değilim ama vaktim olsa bir şeyler karalamak isterdim ki, foruma bile son zamanlarda zor geliyorum.. Böyle güzel ödüller için ayrıca teşekkürler..

Şuana kadar gönderim yapan arkadaşlar aşağıda yer almaktadır. Bugün öğlen 12:00'ye kadar lütfen hazırladığınız e-book gönderilirse sevinirim.

furkan_sevim95(Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
alpasl (Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
osmanozen (Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
@silentspy (Ytpara)
@CNN (Ytpara)
@haruncrsz1903 (Ytpara)
@mixnewss (Ytpara)
@CyberTR (Ytpara)
@gnd003 (Ytpara)
@cloudenq (Ytpara)

en son güncellenmiş3. Ebook çalışma linkim ytpara nickimle birlikde destekden mesaj atıldı.

Katılan herkese bol şanslar

Şuana kadar gönderim yapan arkadaşlar aşağıda yer almaktadır. Bugün öğlen 12:00'ye kadar lütfen hazırladığınız e-book gönderilirse sevinirim.

furkan_sevim95(Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
alpasl (Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
osmanozen (Ytpara Nick bilinmiyor destek, nickinizi konu altından yazarsanız sevinirim)
@silentspy (Ytpara)
@CNN (Ytpara)
@haruncrsz1903 (Ytpara)
@mixnewss (Ytpara)
@CyberTR (Ytpara)
@gnd003 (Ytpara)
@cloudenq (Ytpara)

Buyrun hocam ben E-Book'umu paylaşıyorum, normalde yarın sabah paylaşacaktım fakat uyuya falan kalıp saat 12'den sonra uyanırsam emeklerim boşa gitmesin diye şimdi paylaşıyorum :) Bütün eksiklikleri giderilmiştir, eksik olan bir şey yoktur hocam.

Download link : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Alternatif download link : http://seyretkeyif.com/VideoyapNedirE-Book.pdf

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Hadi hayırlısı olsun. Bu arada benim nickin L harfi eksik kalmış :D

Hocam,ben videoyap.com'dan osmanozen size siteden ulaştırdığım PDF'yi silebilirsiniz.
Buyrun,sabah namazından beri biraz düzenleme ve ekleme ile size sunuyorum.

Link: Videoyap.com - desbloq04

Eğer ihale bende kalırsa istediğiniz düzenleme,ekleme vs. yaparım.

Herkeze başarılar :o

Dosya link kontrollerini yapıyorum arkadaşlar anasayfayı 15 fk sonra güncelliycem sonra 12 de güncelleyeceğiö herkesin eline sağlık

@BoLD 35 alıntı yaptın anladımda bari resmi aynen yüklemeseydin be birader insaf yani :D hemde gidip benim kanalımın istatistikleri olan resmi yüklemişşşsin :D
@
Web_Scripti Hocam arkadasa itirazım yok ne kadar güzel anlattıysam beni örnek almış saolsun :)

@BoLD 35 alıntı yaptın anladımda bari resmi aynen yüklemeseydin be birader insaf yani :D hemde gidip benim kanalımın istatistikleri olan resmi yüklemişşşsin :D
@
Web_Scripti Hocam arkadasa itirazım yok ne kadar güzel anlattıysam beni örnek almış saolsun :)

Hocam benim sürem yoktu bazı resimler benim foto çektim ancak deneme süresi olmayınca, bulamayınca oradan buradan aldım. Güzel bir çalışma yapmaya çalıştım. Eğer şikayetçiysen sağlık olsun. Yapacak bir şey yok.

@BoLD 35 yok yok şikayetçi değilim ama çok güldüm :D çünkü diger resimleri alsan kimse bişey diyemezdi ama gidip en çok anlasılan resmi koymusun kardeşim ondan söyledim canın saolsun sıkıntı değil :D

Herkes çok güzel yapmış yalnız @silentspy arkadaşın ki çok farklı ve profesyonel olmuş. Favorim. :)

destekten gönderdim, ilk sayfada adım yazmıyor. umarım gözden kaçmamıştır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri