300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Hocam buda benden. Dün gece öğrendiğim için 12 saattir uyumadım :D. çıktı işte birşeyler ortaya. Yazım hataları vs var ise her biri için özür dilerim şimdiden. Umarım beğenirsiniz ve faydam dokunuz :). Ve hocam bu yarışma ile gönülleri fethettiniz resmen. Herkese başarılar arkadaşlar. Kazanamasak da birşeyler yazma konusunda kendimizi geliştirmş olduk :)

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Herkese Başarılar :) sizlerin yanında benimki amatör kalmışda eh olsun bu kadar hiç e-book felan yazmadım pdf yapmayıda bilmem :D

Merhaba Arkadaşlar,

Linklerin gelmesi için son 15 dakikadır. Şuanda katılan arkadaşlar aşağıdadır.

@Crocodils - Ebook
@karadeli - Ebook
@desbloq04 - Ebook
@silentspy - Ebook
@CNN - Ebook
@haruncrsz1903 - Ebook
@mixnewss - Ebook
@CyberTR - Ebook
@lgnd003 - Ebook
@cloudenq - Ebook
@xantos - Ebook
@DaB - Ebook
@Bold 35 - Ebook
@Megadeth - Ebook
@rbasaran - Ebook

Eğer burada nickiniz yoksa ve bize gönderdiyseniz bu konuda özür dilerim. Destekden veya konu altından yazın ve gönderdiğinize dair hangi bölümden saat kaçta oldugunu belirtin eklemeyi yapalım.

Merhaba Arkadaşlar,

Linklerin gelmesi için son 15 dakikadır. Şuanda katılan arkadaşlar aşağıdadır.

@Crocodils - Ebook
@karadeli - Ebook
@desbloq04 - Ebook
@silentspy - Ebook
@CNN - Ebook
@haruncrsz1903 - Ebook
@mixnewss - Ebook
@CyberTR - Ebook
@lgnd003 - Ebook
@cloudenq - Ebook
@xantos - Ebook
@DaB - Ebook
@Bold 35 - Ebook
@Megadeth - Ebook
@rbasaran - Ebook

Eğer burada nickiniz yoksa ve bize gönderdiyseniz bu konuda özür dilerim. Destekden veya konu altından yazın ve gönderdiğinize dair hangi bölümden saat kaçta oldugunu belirtin eklemeyi yapalım.

hocam benim dogru linkim yazılmamış bana düzeltebilrsiniz demiştiniz eski linki koymussunuz doğru link bu olucak İndir Videoyap Book docx buna göre değerlendirirseniz sevinirim link verme saatim 11,47

kardeşim benim 2üyelikte çıkmış ismim çünkü destektende göndermiştim
@haruncrsz1903 u silebilirmisin

Merhaba Arkadaşlar,

14 arkadaş katılmıştır. Akşam 20:00 civarında açıklamayı buradan duyuracağız. Katılmış ve emek vermiş herkese teşekkürler. Katılımcı arkadşların dosya linkleriyle birlikte isimleri aşağıdadır. Şu dakikadan sonra göndereceğiniz E-booklar yarışmaya katılamayacaktır.

Crocodils - Ebook
karadeli - Ebook
desbloq04 - Ebook
silentspy - Ebook
CNN - Ebook
mixnewss - Ebook
CyberTR - Ebook
lgnd003 - Ebook
cloudenq - Ebook
xantos - Ebook
DaB - Ebook
Bold 35 - Ebook
Megadeth - Ebook
rbasaran - Ebook

Herkese başarılar inşallah 1. olurum. Çok kötü durumdayım ve youtube'da işler çok kötü.

Merhabalar Arkadaşlar,

Yarışmaya katılan tüm arkadaşların dosyaları başarıyla indirilmiştir. Herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu akşama sonuç buradan yazılacaktır. Ekran Görüntüsü aşağıdadır. Hak eden kazansın... Herkese Teşekkür ederim.

yarisma.png

Merhabalar Arkadaşlar,

Yarışmaya katılan tüm arkadaşların dosyaları başarıyla indirilmiştir. Herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu akşama sonuç buradan yazılacaktır. Ekran Görüntüsü aşağıdadır. Hak eden kazansın... Herkese Teşekkür ederim.

yarisma.png
2. Oldum Sandım :) Hiç Sansım yok galiba

benimkini okuyan var mı? destek bölümündeki fotoya dikkat :D

Kararlar Verildi Arkadaşlar. Herkese öncelikle çok teşekkür ederim.

1.) slientspy (300 TL Banka havalesiyle ödül)
2.) karadeli (1 Yıllık Videoyap Süresi)
3.) desbloq04 (3 Aylık Videoyap Süresi)

Diğer katılımcı 11 arkadaşda 10'ar günlük videoyap süresi yerine 20'şer günlük videoyap süresi veriyorum. Çünkü herkes çok emek vermiş durumda. Elimden geldiğince düzgün seçim yapmaya çalıştım. Ama 2. , 3. 4. ve 5. arasında çok fazla git geller yaşadım. Fakat burada tasarımsal durumlara değil açıklayıcı bilgilere hep baktım. Destekden lütfen kazandıklarınızı isteyiniz.

Kararlar Verildi Arkadaşlar. Herkese öncelikle çok teşekkür ederim.

1.) slientspy (300 TL Banka havalesiyle ödül)
2.) karadeli (1 Yıllık Videoyap Süresi)
3.) desbloq04 (3 Aylık Videoyap Süresi)

Diğer katılımcı 11 arkadaşda 10'ar günlük videoyap süresi yerine 20'şer günlük videoyap süresi veriyorum. Çünkü herkes çok emek vermiş durumda. Elimden geldiğince düzgün seçim yapmaya çalıştım. Ama 2. , 3. 4. ve 5. arasında çok fazla git geller yaşadım. Fakat burada tasarımsal durumlara değil açıklayıcı bilgilere hep baktım. Destekden lütfen kazandıklarınızı isteyiniz.

Mesaj attım 1. ve 2. arkadaşları tebrik ediyorum
videyap: osmanozen

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

bende evde incelicem

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri