3000 TL ile 29 günde 18 Şehir 10 Ülke Gezdim Artık Asosyal Değilim

TheGangster

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,öncelikle burada güzel güzel arkadaşlıklarımız olduğu için sizlere avrupa turumdan birşeyler aktarmak istedim ve kesinlikle sizede öneririm.

AAA şaka mı 3000TL ile 2 şehir zor gezilir dediğiniz duyar gibiyim :D
Yada vize uçak otel hariçtir dediğinizi.

Şimdi arkadaşlar,youtube'dan kazandıklarımı ve pcde oturduğum onca zamanı harcamam gerektiğini düşündüm ve asosyallikten kurtulmam gerektiğini :)

Bu turu düşünürken Avrupa hiç hayalimde bile yoktu.Ama birden gezerken İnterrail diye bir olay gördüm.hemen açııklıyım nedir bu.

Arkadaşlar,interrail bileti var.Bu biletin günleri ve kullanılabilirlik sayıları var.Ve bu bilet Avrupadaki her trene binmenizi sağlıyor.Mesela ben Roma'dan başladım 3 gün romada kaldım,sonra ücretsiz Venedik'e geçtim.Bunun gibi.

Ve bir blog açtım daha detaylı açıklamalara oradan bakabilirsiniz,blogum henüz yeni olsa da gerekli çoğu şeyi açıkladım :)

Ne olaylar,ne anılar yaşadım,hepsini zamanla inşallah siz değerli kardeşlerime sunacağım.Kalkın pc'lerden gezin arkadaşlar.Gerçekten her insanın yaşaması gereken duygular bunlar.

Unutmadan blogum bu,alırım bi hayırlı olsun :D http://www.interrailist.com

Edit: Gezdiğim Şehirler sırasıyla: Roma,Floransa,Pisa,Venedik,Cinque Terre,Monaco,Nice,Barcelona,Porto,Paris,Brüksel,Amsterdam,Köln,Berlin,Prag,Viyana,Budapeşte,Atina

Not: İsteyene de özelden her türlü desteği veririm detaylı olarak.

Ytpara'ya özel post açtım,başladım anlatmaya :) http://www.interrailist.com/2016/06/04/ucuz-maliyetli-uzun-sureli-interrail-olayi-ytpara/
Edit: Şimdide hem öneri olarak hemde kısa anılar olarak İtalya'daki kaldığım hostelleri yazdım ve ortamı bakabilirsiniz: http://www.interrailist.com/2016/06/05/interrail-hostel-onerileri-roma-floransa-venedik/

Edit2: Bazı şehirleri ekledim,bakabilirsiniz :)
Edit3: Yeni şehirler eklendi :)

Son düzenleme:
Hocam çok iyi ya vize Vs ne kadar bu bilet ile gezme ücreti ne açıklar mısın nasıl 3k ile oldu bunlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok iyi ya vize Vs ne kadar bu bilet ile gezme ücreti ne açıklar mısın nasıl 3k ile oldu bunlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam hepsi dahil 3000TL :D
Web sitemde açıkladım biraz,daha da detaylara ineceğim inşallah biraz boş vakit bulunca :) Resim ve videolarla açıklayacağım inşallah.Henüz geldiğim için daha kafamda birşeyler oluşturuyorum ve seo çalışması gibi :) Site biter bitmez buradan da haber veririrm yeni yazıları :)

---------- Spam Engelliyici 09:23 ---------- Önceki Mesaj 09:23 ----------

Favorilere ekledim. Boş kaldığım zaman baştan sona okuyacağım. Hayırlı olsun ve teşekkür ederim

Teşekkür ederim hocam,beklerim çıkın çıkın gelin :D

Yeme, içme, kalma gibi paralarda buna dahil mi?

Tabikide dahil hocam.Herşey bunun içinde.Şu an detaylı bir yazı hazırlıyorum hocam.Süreci baştan aşağı yazmak istiyorum tek bir sayfada.Çok uzun olacak ama okumanıza değecek bence :) Çok güzel arkadaşlıklarda kurdum onlarda dahil olacak. Bi kaç güne bu konuya yorum olarak yazıcam hocam :)

Bu arada kesinlikle amacım reklam yada başka birşey değil.Ben yaptım herkesin yapabileceğini anlatmak.Farklı ülkeler kültürler görmek gerçekten insanı olgunlaştırıyor :D Sitemde reklamda yok ve olmayacak zaten :)

İngilizce bile yok kankam onu napçüz :D

Bende dil var ama inanın arkadaşlık kurduklarımın haricinde hiç kullanmadım.Zaten gitmeden herşeyi detaylı olarak hazırladığınız için kimseye soru sormaya gerek yok ve map'ler yardımcı oluyor zaten :)

3000 değil 10.000 desen yine gidilir be. :) Detaylar için takipteyim.

3bin tl ye 10 gün boyunca berlinin altını üstüne getirtiydim :D benim durum farklıydı tabi, aman aman dil bilmeyen bulaşmasın bu işlere :D

Güzel bir şey

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağlamak istiyorum :D Bi kaç gün içinde gerçekten 30 günü ince ince anlatacağım.gitmeden önceki sürecide ekleyeceğim.Sakın korkutmasın.Biraz yoruluyorsunuz ve biraz kilo veriyorsunuz o kadar :D Alman polisleriyle de tartışıyorsunuz hepsi bu :D

4 saatliğine içeri aldılar beni almanlar :) Vize'm italya olduğu için.Adam ingilizce bilmiyor,Vizem multi memur bey heryere gidebilirim diyorum anlamıyor.Sonra özür dilediler ama 4 saatim gitti :D

Edit: Ytpara'ya özel post açtım,başladım anlatmaya :) http://www.interrailist.com/2016/06/04/ucuz-maliyetli-uzun-sureli-interrail-olayi-ytpara/

Son düzenleme:
benim arkadaşlarımda 5 gün sonra interrail ile gidiyor. siten çok güzel olmuş çok güzel bilgiler var çok iyi denk geldi gitmeden önce :D

hocam vize dahil herşey 3000 tl gerçekse arkadaşımı alırım giderim 3000 tl den 1 tl fazla hesap çıkarsa seni bulurum :D

Tebrikler hocam, adına sevindim. Hatta zamanla o fiyat bile sana çok gelecek. Şu an bir yıldır neredeyse yok denecek paraya dünya turu yapan bir arkadaşım var, yolgunlukleri.net 'te

benim arkadaşlarımda 5 gün sonra interrail ile gidiyor. siten çok güzel olmuş çok güzel bilgiler var çok iyi denk geldi gitmeden önce :D

Teşekkürler hocam ne demek yolu açık olsun inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 11:08 ---------- Önceki Mesaj 11:08 ----------

hocam vize dahil herşey 3000 tl gerçekse arkadaşımı alırım giderim 3000 tl den 1 tl fazla hesap çıkarsa seni bulurum :D

Hahahaha olur hocam :D

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:08 ----------

Tebrikler hocam, adına sevindim. Hatta zamanla o fiyat bile sana çok gelecek. Şu an bir yıldır neredeyse yok denecek paraya dünya turu yapan bir arkadaşım var, yolgunlukleri.net 'te

Evet hocam aslında 3000TL bile çok ilk gidişim olduğu için fazla cimri davranmadım :D Ama bu ağustos'ta tekrar çıkmayı planlıyorum.Konaklamayı couchsurfing ve kamp şekline yapıp ulaşımı da otostop şeklinde yapıp daha bilinmedik yerleri gezmeyi planlıyorum :) Otostop diyince korkmayın bi arkadaşım var dünyayı gezdi öyle ki avrupada otostop kültürü var :D

Couchsurfing'de genel olarak öğrencilerin sana evini açmasıdır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri