3000 TL ye kadar Oyun Bilgisayarı Toplama Tavsiyeleri

Swordfish

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Laptop için araştırma yaptım ama araştırmalarım ve incelemelerim sonucunda laptopa vereceğim paranın gereksiz olduğunu fark ettim. Bilgisayarı sürekli evde kullanacağımdan, kullanılan ekranların küçük olduğundan toplama bilgisayara yöneldim daha iyi bir sistem çıkacağını düşünüyorum.

Toplayacağım sistemde Monitör olmucak ama bir klavye olursa iyi olur max bütçem 3000-3100 güncel oyunları full olarak açacak ve beni uzun yıllar (7-8 yıl ) idare edecek bir sistem arıyorum. vatan bilgisayardan tavsiyelerinizi bekliyorum...

7-8 yıl idare edecek bir sistem olacağını sanmıyorum max 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum

aradıgın bilgisayarın fiyatları ortalam 7 10 bin tl arasında değişiyor 8 yıl kullanırsın ama o zamanın oyunlarını açamazsın onun için ileride değiştirmek zorunda kalacaksın mecburen.

7-8 yıllık laptop donanım olarak desteklesede kullanılmaz hocam ister istemez kasası eskiyecek bozulmalar meydana gelecektir o yüzden masaüstü toplamınızı notebook için ayrı pc almanızı öneririm

Ayda 2 3 model ekran karti, islemci vs. cikarken evladiyelik teknolojik urun dusunmek sacmalik. Su an alacaginiz en saglam sistem maks. 4 sene gider.

7-8 yıl idare edecek bir sistem olacağını sanmıyorum max 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum

Hocam 5 yıl sonra çıkacak oyundan bahsetmiyorum şuanda kullandığım uygulamarı oyunları illaki idare eder sıkıntı çıkarmaz.

aradıgın bilgisayarın fiyatları ortalam 7 10 bin tl arasında değişiyor 8 yıl kullanırsın ama o zamanın oyunlarını açamazsın onun için ileride değiştirmek zorunda kalacaksın mecburen.

Şuandaki güncel oyunların ve bi kaç yıl sonra çıkacak oyunları oynatsa yeter 5 yıl sonraki oyunu oynatacağını bende sanmıyorum ama masaüstü düzgün kullanılırsa uzun yıllar dayanıyor şuandaki bilgisayarım 8 yıllık oyunlarda kasmaya başladı o yüzden yenisini almaya karar veridim.

7-8 yıllık laptop donanım olarak desteklesede kullanılmaz hocam ister istemez kasası eskiyecek bozulmalar meydana gelecektir o yüzden masaüstü toplamınızı notebook için ayrı pc almanızı öneririm

Laptop değil hocam masaüstü toplama sistem laptop max 3-4 yıl gider ama masaüstü düzgün kullanımda daha uzun yıllar dayanır şuandaki masaüstü bilgisayarı 8 yıldır kullanıyorum bazı oyunlarda kasmalar yaşıyorum o yüzden yenisin almayı düşünüyorum.

Ayda 2 3 model ekran karti, islemci vs. cikarken evladiyelik teknolojik urun dusunmek sacmalik. Su an alacaginiz en saglam sistem maks. 4 sene gider.

Hocam 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları 3000 tl lik toplama bir bilgisayar çok rahat oynatacağından eminim 7-8 ömür olarak dedim..

Hocam 5 yıl sonra çıkacak oyundan bahsetmiyorum şuanda kullandığım uygulamarı oyunları illaki idare eder sıkıntı çıkarmaz.

Şuandaki güncel oyunların ve bi kaç yıl sonra çıkacak oyunları oynatsa yeter 5 yıl sonraki oyunu oynatacağını bende sanmıyorum ama masaüstü düzgün kullanılırsa uzun yıllar dayanıyor şuandaki bilgisayarım 8 yıllık oyunlarda kasmaya başladı o yüzden yenisini almaya karar veridim.

Laptop değil hocam masaüstü toplama sistem laptop max 3-4 yıl gider ama masaüstü düzgün kullanımda daha uzun yıllar dayanır şuandaki masaüstü bilgisayarı 8 yıldır kullanıyorum bazı oyunlarda kasmalar yaşıyorum o yüzden yenisin almayı düşünüyorum.

Hocam 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları 3000 tl lik toplama bir bilgisayar çok rahat oynatacağından eminim 7-8 ömür olarak dedim..

aldığınız bilgisayını paylaşırsanız sevinirim hocam alınca.

Quizede 3 kanalim kalfi odemeleri sorunsiz alirsam bende ayni butceye bir pc duaunuyorum

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam laptop düşünürseniz vatanda sağlam kampanya var bugün son 1 saat var sanırım ASUS N551JW ben alıcaktım ekran küçük geldi ve sürekli evde kullanacağım için gereksiz olduğunu fark ettim.

Hocam 1.500'e ekran karti aldim hala oyunlar sikintili full sistem :').

Sisteminizi tam olarak atabilirmisiniz hocam bende 1400 yada 1000 civarı bir şey vericem ekran kartına

MSI 970 Gaming AM3+
AMD FX 8320 3.5GHZ to 4.2GHz 8 cekirdek
16 GB Ram Cift Modul Corsair 1600MHz
Asus R9 380x 4GB GDDR5 256Bit
120GB Corsair LS Force SSD
1 TB WD Sata HDD

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Laptop için araştırma yaptım ama araştırmalarım ve incelemelerim sonucunda laptopa vereceğim paranın gereksiz olduğunu fark ettim. Bilgisayarı sürekli evde kullanacağımdan, kullanılan ekranların küçük olduğundan toplama bilgisayara yöneldim daha iyi bir sistem çıkacağını düşünüyorum.

Toplayacağım sistemde Monitör olmucak ama bir klavye olursa iyi olur max bütçem 3000-3100 güncel oyunları full olarak açacak ve beni uzun yıllar (7-8 yıl ) idare edecek bir sistem arıyorum. vatan bilgisayardan tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hocam bu ayarda bir sistem işinizi görecektir. Kasa konusunda tereddütlerim var kasa değişebilir.

Z7VO83.png

[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] Benim Alıcağım Sistem Düşünebilirsin Hocam .

Z7V9Lz.png

Hocam laptop düşünürseniz vatanda sağlam kampanya var bugün son 1 saat var sanırım ASUS N551JW ben alıcaktım ekran küçük geldi ve sürekli evde kullanacağım için gereksiz olduğunu fark ettim.

töbe hocam bir daha kolay kolay laptop almam ancak iş adamı olurum işim mail okumak excel rapor falan olur oyundan elimi ayağımı çekerim o zaman düşünürüm hafif birşey ama şuan masaüstü iyidir:)

beyler banada bi max.3 bine kadar laptop önerin 2.elde oluır msı monster tercihim

benim de kendime topladıgım sistem bu bende bi 10 gün içerisinde vatandan almayı düşünüyorum. sen de hemen hemen böyle bişi yapabilirsin. ekran kartını r9 serisi alıp anakartı da bi tık aşağıda bişi alırsan 3100 gibi bi rakama toplayabilirsin.
orZVyb.png

Dün böyle birşey toplamıştım bi kaç güne kararımı verip alacağım kasa ve işlemcide değişiklik olabilir.

8706_521072804742108_2123197414726484592_n.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri