Arkadaşlar videoları +301 yapacağımız organik bir site varmı bildiğiniz yada kullanabiliceğim ücretsiz bir sitede olabilir 
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bol bol f5 yap hit sitelerinden hit satın al onlarla kas olmadı jingling kas olmadı kendi reklamlarına tıkla adsense hiçbir şekilde banlamıyor hepsi hikaye...
F5 le kanal ayakta kalmaz.denenmişi denemeyin![]()
Sen beni yanlış anladın illegal kullanım elbette kötü sonuçlar doğurur ama yapan adam yapıyor bir şekilde ama ban yemiyor onu kastetmek istedim.
Sen beni yanlış anladın illegal kullanım elbette kötü sonuçlar doğurur ama yapan adam yapıyor bir şekilde ama ban yemiyor onu kastetmek istedim.
bunu yapan adam sana yada bizlere neden kullandığı sistemi yazsın kisenin elinde böyle bir sistemin olsa milletle paylaşıp çöp etmek ister misin?
Herkesin ban korkusunda olduğu sıkıntılı bir dönemde elimizdeki kazançla yetinmeyi öğrensek
Öylede hocamşimdi adsense banlanır dersen adam korkar yapan adam yapıyor birşekilde onu diyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.