+301 Hakkında

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videoları +301 yapacağımız organik bir site varmı bildiğiniz yada kullanabiliceğim ücretsiz bir sitede olabilir :)

Teşekkürler...

f5leyerek yaparsan video indexden düşüyor aramada cıkmıyor video

hitleap var ama bilemem :D ben kullandım bir hesabım kapandı ama farklı sebepler sanırım sonra tekrar kullandım sıkıntı çıkmadı hala ara ara kullanıyorum :D Premium alıp kullanabilirsiniz.Eğer premium almazsanız programı açıyorsunuz milletin siteleri geziyor otomatik dakika topluyor ondan sonra kendi sitenizi yazıyorsunuz trafik olarak hitleap görünüyor ama premium alırsanız facebook,twitter,youtube ve kendi yazdığınız site üzerinden çekim yapıyor trafikte o yazıyor

şu dönemde bunlar çok tehlikeli

vay efendim sonra neden adsense banladı

en ıyı ıhtımal vıdeon sılınır en kotu ıhtımal adsensen banlanır bu ıs rısklı

Bazı arkadaşlar F5 yap demiş 301 kere F5 yaparsak her videoya tuşta kalmaz elde :D Organik hit sağlanırsa birşey olmayacağı kanaatindeyim çünkü geçen bir film kanalını takip ettim adam yükler yüklemez +301 taktı videoları en üst sıraya geçti halende filmler 200k civarı izlenimde adsense ban filan hikaye yapan adam yapıyor ban yediğinide zannetmiyorum onlar hikaye bunu yapanların uydurduğu başkalarının yapmasını istemediği korkutmak amaçlı söylenen şeyler aynı şey karşı bildirim göndermeyin davalık olursunuz demekle aynı şey ben şuana kadar forumda kimsenin davalık olduğunu görmedim :)

Bol bol f5 yap hit sitelerinden hit satın al onlarla kas olmadı jingling kas olmadı kendi reklamlarına tıkla adsense hiçbir şekilde banlamıyor hepsi hikaye...

Bol bol f5 yap hit sitelerinden hit satın al onlarla kas olmadı jingling kas olmadı kendi reklamlarına tıkla adsense hiçbir şekilde banlamıyor hepsi hikaye...

Sen beni yanlış anladın illegal kullanım elbette kötü sonuçlar doğurur ama yapan adam yapıyor bir şekilde ama ban yemiyor onu kastetmek istedim.

Sen beni yanlış anladın illegal kullanım elbette kötü sonuçlar doğurur ama yapan adam yapıyor bir şekilde ama ban yemiyor onu kastetmek istedim.

bunu yapan adam sana yada bizlere neden kullandığı sistemi yazsın ki :D senin elinde böyle bir sistemin olsa milletle paylaşıp çöp etmek ister misin?

Herkesin ban korkusunda olduğu sıkıntılı bir dönemde elimizdeki kazançla yetinmeyi öğrensek

bunu yapan adam sana yada bizlere neden kullandığı sistemi yazsın ki :D senin elinde böyle bir sistemin olsa milletle paylaşıp çöp etmek ister misin?

Öylede hocam :D şimdi adsense banlanır dersen adam korkar yapan adam yapıyor birşekilde onu diyorum.

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Herkesin ban korkusunda olduğu sıkıntılı bir dönemde elimizdeki kazançla yetinmeyi öğrensek

Sende haklısın hocam buda doğru artık paronayaklaşmaya başladık herşeyden şüpheleniyoruz ban yüzünden :(

Öylede hocam :D şimdi adsense banlanır dersen adam korkar yapan adam yapıyor birşekilde onu diyorum.

bol bol deneme yapman lazım 1-2 tane de adsense feda etmen lazım, adsense banlanmıyor yazanlara da inanma bal gibi de banlanıyor.

Ondan sonra oturup ağlamayın, Adsense ödeme yapmıyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri