+301 nedir???

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Video 301'den fazla izlenmiştir. Yarın gerçek izlenme sayısını görürsün 301+ yerine. Çok kısa sürede çok izlendiği için 301+ çıkar.

301+ demek , Avucun kaşınıyor demek :D , İzlenimler Fırlamış demek

Bazen fosda çıkıyor yani 301+ de kalıyor yarın bakıyorsun 350 felan.

Bazen fosda çıkıyor yani 301+ de kalıyor yarın bakıyorsun 350 felan.

aynen :) onun kisa sure ile alakasi yok 301 den sonra 301+ diyor sana biraz heycan yaratiyor bazan 1 gun surebiliyor, diyorsun okadar cok ki hesablayamadilar heralde :D sonra bi geliyor :) 355 :D

Onun anlami videonuzun izlenimi 301 kisiyi gecti bu dk dan sonra anlik degil bir kac saatte bir guncellemeye alinacaktir.!!!

Adsenseden bakmak en mantıklısı gösterimler bir kaç dakıka arayla yansıyor. uçuk bir şey olursa hemen anlarsın

ilk yüklediğin andan itibaren 300 den fazla izlenirse youtube izleyiciler gerçek mi yoksa bot veya hep aynı ıp üzerinden sürekli yenilenerek mi yapılıyor diye kontrol ediyor.Eğer bi hile yoksa kontrol sonrası toplam izlenme yansıyor.

+301 mutlulukur :) Bir anda viedonun izlenmesidir dostum süper bişey yani sıkıntı yok

Konu acmadan önce aratsan 10 kere sorulup cevaplandıgını görebileceğin youtube kontrol noktasıdır :)

Konu acmadan önce aratsan 10 kere sorulup cevaplandıgını görebileceğin youtube kontrol noktasıdır :)

dostum ebnde bu cvbı anlamıyorum adam direk konu açmayı tercih etmiş ne var bunda yasakmı...adam sana ne soruyor sen ne cvb veriyon..ALLAH AŞKINA BIRAKALIM ŞU BEN BİLİYORUM HAVASINI...ya yardım et yada işine gücüne bak...

dostum ebnde bu cvbı anlamıyorum adam direk konu açmayı tercih etmiş ne var bunda yasakmı...adam sana ne soruyor sen ne cvb veriyon..ALLAH AŞKINA BIRAKALIM ŞU BEN BİLİYORUM HAVASINI...ya yardım et yada işine gücüne bak...

Bu forumda şuanda uyguladıklarını görmüyorum ama normalde forumlarda böyle 300 kere sorulan sorular için yeniden konu açıldığında anında konuya kilit atılıp çöpe atılır.
Bir insanın kazanması için biraz araştırması lazım. Daha ilk aramanda sonucunu bulabileceğin şeyleri bile aramadan direk birilerinden bekliyorsan arayıp arayıp belkide çok uzun uğraşlar sonucu bulabileceğin şeyler de ne yapıcaksın mesela.
İnsanların araştırmayı öğrenmesi lazım birazda. Neyse burda insanları düzeltecek olan ben değilim ben sadece forumlarda normalde yasaktır diye yazıyorum.

Agresif bir ortam oluşturmaya gerek yok beyto.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri