301 Sorunu Bitti

301ciler dediğiniz kişilerin olayıyla Youtube'un 301+ izlenim olayı farklı. Bu gelişme ikincisi ile ilgili, konuları karıştırıyorsunuz.

39,69,99,199,299 yeni denetleme noktaları :D 301.lere duyurulur.

301ciler dediğiniz kişilerin olayıyla Youtube'un 301+ izlenim olayı farklı. Bu gelişme ikincisi ile ilgili, konuları karıştırıyorsunuz.

Nasıl bir fark var Cidden bizede anlatsanda bizde aydınlansak?
Bu gelişme ikinci ile ilgiliyse, Birincide sahte izlenim ve 301+ yapanlar nasıl yapıyor?
Yada gerçek 301+ olan videolar takılırken sahteler artık takılmayacak mı?
Bu bir çelişki midir?
Yoksa Biz değilde olayı sen FARKLI anlamış olabilir misin?
:rolleyes:

bence bu youtube açısından teknik değişiklik,spam ile çok alakası yok.Spamı etkiler mi belki etkiler ama o amaçla yapılmış bi değişiklik değil.

Sistem zaten çalışıyor arkadaşlar şu an videolar görüyorum resmi kanallarda.

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Dikkatli bakın 301 ciler sıfırlanıyor hep.

şimdi arama yaptım ve en çok 301 olan kategoride 301 yok aman tanrım didim :D

ohhh be sonunda arkadaş :D yt aramalarında hala 301 gözüküyor ama kanalllara girip baktıgında hepsinin silinmiş oldugunu görebilrisiniz :)

Evet 301 ci videoları bulamadım temizlenmiş, bulduklarımda eften püften.

Çeşitli bot-proxy kullanarak 301'i geçenlerde zaten sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum.Burda asıl temizlik şu linkçi tayfa.Adamlar 4-5 sayfa 301 basamayacaklar.En güncel yüklediğimiz videolar bile bu ...'lar yüzünden izlenim almıyordu.Bu bir adım,umarım sıra flagcılara gelir.

fazla sevinmeyin derim felaketin asıl başlangıcı. flagçılar azıtacak.

Şimdi aradım bizim kategorileri 301+ ci blue link bir tane bile yok.
İnşallah kurtuluruz bu çakallardan.
Sırada sağlam bir fl.g algoritmasıda yazıldımı değmeyin keyfimize.

Edit : Var 3-5 tane ama baya erken açmışlar 7-8 saat önce felan.
Sistem kendini tam güncelleyip rayına oturduğu zaman görürüz etkileri.

Son düzenleme:
Biz gif'i videoya çevirerek de spam ve 301 yaparız sıkıntı yok. Buradan backlink kasan veya diğer türlü link kasan backlinkci abilere selam olsun

Biz nasıl engel atlıyorsak onlarda öyle engel atlayacaklar bu onlara çözüm olmayacaktır diye düşünüyorum. Herşeyden önce düzeltilmesi gereken bir şey varsa flg olayıdır. Önce ona odaklansa daha hayırlı olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri