301 Sorunu Bitti

301 cilerden kurtulduk şimdi milletin emeğini 50 defa kopyalamayı teknik yöntem çalışmak sanan çöpcülere geldi.

:D bazen başa gelen felaket seni daha iyi olmaya götürür yeğen.
[MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION]

youtupta olmayan gb dolusu arşivim var yönetimi için özel bir yazılım istemiş olabilirim yt to yt çalışmakla aynı mantık mı delikanlı [MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION]

Onlara her yol mübah bize günah :D Emek hırsızlığına karşılar ya kendi arşivlerinde kendileri oynuyorlardır felan filan sallayın bunları spama devam :rolleyes:

Zaten o cins konusan tüm arkadaşlar kendini avunduran tayfa :D

Bu arada konuyla ilgili olarak bende hala gözüküyor 301 tayfası. Ama kanal bulma programında "301leri gösterme" olayı gelmiş çok işime yaradı :)

ulen zamanında bu 301ciler yüzünden ban yemiştik forumda :D

önceden video çekerken fake videolar 301 videoları anlıyorduk ama şim anlamicaz heleki bot kullananlar çünkü genelde onlar 301 de takılı kalıyorlardı

[MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION] , sen masa üstünde renderleyip yaptığım arşivi yt to yt yapmakla aynı mı sanıyorsun ? ben kendi arşivimi manuel yada botla yüklemem senin bir kanalı 50 defa kopyalamanla aynı mı ? muhalafet edecen bari yazdığımı oku öyle muhalafet et.

[MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION]

suçlaman çok mantıksız adam youtube da olmayan içeriği youtube a yüklemekten bahsediyor ne alaka spamla yt-yt ile,youtube da spamcılara para kazandıran bu tip kullanıcılar zaten ne spamından bahsediyorsunuz

Var hala 301+ ci ama azalmışlar baya.
Sistem tam anlamıyla bir rayına otursun İnşallah kurtulacağız bu tiplerden.

Ben inceliyorum bakıyorum dün gecede bugünde filmciler sahte 301 v.s adamlar paso atıyor.301 bol bol sayfa görüyorum.Değişiklik hemen olmaz herhalde

301 cilerden kurtulduk şimdi milletin emeğini 50 defa kopyalamayı teknik yöntem çalışmak sanan çöpcülere geldi.
Kesinlikle öyle sıra onlara geldi, botlarında sonu gelicek er ya da geç ;)

Kapanan kanallar adlı konuda kapanan kanalların miktarını görünce botlarında cacık olduğunu görüyorum, kategori hırsızlarınında kökü kazınır yakında inş.

He gelsin kopyalayan kopyalasın kanallarımı ama sonra burda konu açıp ağlamasın lütfen mantık yürütsün :)

Son düzenleme:
Her ne kadar arşiv sahibi de olsan baştan sonada renderlasan engelleride aşsan arşivinde olan içerik senin değilse o attığın her video spamdır. Gidipte yt to yt yapanlara laf atamazsınız. Birileri render yapacak ki biz de onlardan alıcaz. İyi ki varsınız. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri