301ciler Kurtulma?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

301cilerin yüzüne video atmaya korkuyorum artık attığım videolara hile yaparak 301de kalıyor bunun çözümü?

hile yoksa 301 devam eder hocam kısa bir zaman sonra

ya bu 301 ler ne işe yarıyor bir sürü kanalda aynı şeyi görüyorum adam videoları atmış direk 301 e takılmış videolar ? biri söyleyebilir mi?
teşekkürler

ya bu 301 ler ne işe yarıyor bir sürü kanalda aynı şeyi görüyorum adam videoları atmış direk 301 e takılmış videolar ? biri söyleyebilir mi?
teşekkürler

301 de beklemesi youtubenin izlenim kontrolüne girmesidir. Herhangi bir hileyi saptamazsa devam eder. Saptarsa zaten kanal gider.

Merhaba,

301cilerin yüzüne video atmaya korkuyorum artık attığım videolara hile yaparak 301de kalıyor bunun çözümü?

Hile kullanmazsan 301 de kalmıyorsun. Hile yapıyorsanda zaten 301 hep kalırsın inşallah da hile kullanıyorsan kalmaya devam edersin. Ama hile kullanmıyor 1 gün içinde 301 i geçer ki zaten 301 diye orda gözüksede o izlenmeye devam ediyor hile yoksa toplu yansıyo birden 301 den 5 6 bine çıkıyor mesela izlendiyse

Hile kullanmazsan 301 de kalmıyorsun. Hile yapıyorsanda zaten 301 hep kalırsın inşallah da hile kullanıyorsan kalmaya devam edersin. Ama hile kullanmıyor 1 gün içinde 301 i geçer ki zaten 301 diye orda gözüksede o izlenmeye devam ediyor hile yoksa toplu yansıyo birden 301 den 5 6 bine çıkıyor mesela izlendiyse

adamın videolarına hile izle izleme çekip 301 e bırakıyolarmış.Hile kullanmıyor ama başkası onun videolarında hile kullanıyor yani

o 301 e takılanlar gerçek video değil ki.Hiç mi bakmıyorsunuz videoya ?
O adamların amaçlarını çözememişsiniz.Onlar bot la o videoları bir iki komut ile youtube ye yüklüyorlar.
Asıl amaç hit çekmek.Biraz dikkat ederseniz anlayabilirsiniz.

Benim de kapanan kanala hep abone ve izlenim hilesi yapmışlar, kanıtlayamıyorum benim hile yapmadığımı o yüzden açmıyorlar kanalı.

dizilerde çok fazla var. adam 1 dakika önce atmış 301 izlenme açıklamaya izleme linki giriyor bizde altlarda sürünüyoruz :D

Hocam 1-2 videomda aynı kategori çalıştığım kişi yapıyor bunu ben kesinlikle yapmıyorum yapanın da Allah bin türlü belasını versin..

Benim video bir hafta301de takildi daha sonra duzeldi. Şuan kanailimda hic bir sıkınti yok (hile yapmadim 301 icin )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri